De milyen opciók már ezek?
Csak az várhatja a világháborút, akinek unalmas az élete?
Nekem nem unalmas, de ettől még várom - ugyanis az emberiség előtt gyakorlatilag két út áll.
Az egyik, hogy lassan és keservesen összeomlik a jelenlegi civilizációnk a klímaváltozás és az erőforrások kimerülése miatt, egyre rosszabbul és egyre szegényebben fogunk élni, egyre nőni fog a bűnözés, ami végül vagy elnyomó, disztopikus diktatúrákba, vagy totális anarchiába torkollik majd.
A másik pedig, hogy egy nukleáris háborúvá fajuló világháború a fejlett világ lakosságának nagy részét gyorsan elpusztítja.
Én inkább az utóbbit preferálnám - meghalni egész biztosan jobb így, mint évekig, évtizedekig sínylődni, ha meg véletlenül túlélném, akkor azon, ami megmaradt a világból, sokkal kevesebb emberrel kell majd osztoznom.
"Az egyik, hogy lassan és keservesen összeomlik a jelenlegi civilizációnk a klímaváltozás és az erőforrások kimerülése miatt, egyre rosszabbul és egyre szegényebben fogunk élni, egyre nőni fog a bűnözés, ami végül vagy elnyomó, disztopikus diktatúrákba, vagy totális anarchiába torkollik majd.
A másik pedig, hogy egy nukleáris háborúvá fajuló világháború a fejlett világ lakosságának nagy részét gyorsan elpusztítja."
Figyelj mester, ebből a herbálból inkább ne szívjál többet!
"Ép eszű ember nem vár ilyesmit."
Az emberek jelentős részének sz@r élete van. Legszívesebben felkötné magát, mert nincs értelme élni. Viszont a "család" meg hasonlók miatt nem teheti.
Egy világhábi megoldana sok mindent. Lenne célja az emberek életének. Katonahaverokat szerezne az ember, bajtársak lennénk, lövészárokban fetrengenénk, szívnánk a barna szofit, közben rettegnénk, hogy mikor lőnek ki minket... a rettegés adta adrenalin viszont tetszene nekünk.
A kaszást nem tudjuk elkerülni, de nem is baj, mert eleve fel akartuk kötni magunkat.
Mondom, kérdező!
Csökkentsd a napi herbál adagodat sűrgősen, mert már kezded látni magad a rózsaszín egyszarvún repülve....
Már egy ideje leálltam a bioról. Muszáj voltam, mert elkapták a helyi elosztó srácot. Emiatt meg nem akartam megyeszékhelyre utazgatni.
Jelenleg iszok, de azt rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!