A kérdező szavazást indított:
Igen, várom. Az életem csapnivaló, és unalmas. Végre valami jó buli. Nem bánom ha bele is döglök.
Áh én félős gyáva ember vagyok. Nem akarok katonáskodni, meg lövöldözni. Túl férfias tevékenység, inkább anyuci szoknyája alá bújok.
19 szavazat
2/27 anonim válasza:
Milyen pártszimpatizáns vagy kérdező?
3/27 anonim válasza:
Ha Origót olvasol, ott már ki is tört, hetente 3x.
4/27 anonim válasza:
Ha az rtl-t nézed felejtsd el.
5/27 anonim válasza:
Nyugizzá, az még odébb van, Trampli szerint még csak a 2. jön.
6/27 anonim válasza:
Nem várom, de valamiért magasztos érzés, hogy van esélyem látni a fajunk történetének a végét.
7/27 anonim válasza:
Kérdező!
Ez most milyen kérdés?
Ép eszű ember nem vár ilyesmit.
Ha nézed a híreket, még Ukrajnában se akar mindenki harcolni, így be kellett vezetni a kényszertoborzást.
Egyébként sok ország - akik katonailag erősek is - nem akarnak világháborút, és ezt meg is tudják akadályozni.
8/27 anonim válasza:
Kérdező Mi Hazánkos vagy vagy Jobbikos?
9/27 A kérdező kommentje:
2018-ban Jobbikos voltam.
De jelenleg nincs párt, akire tudnék szavazni. Meglátom a 2RK milyen lesz.
2023. szept. 19. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!