Pálffy István után Gerhardt Máté műsorvezetőnek is kitették a szűrét a HírTV-től. Na ennek milyen politikai okai lehetnek?
Nem tudhatjuk mi van a háttérben. Szerintem jó volt műsorvezetőnek, de a tévé belső ügyei rájuk tartoznak.
Azért én nem lepődnék meg ha nemsokára valami kormányzati megbízással látnánk újra, mint szóvivőt vagy hasonlót akár. Vagy nem.
Pálfy István esetében sem politikai ok volt, amiért kitették, ha "ügyes" lett volna kihúzza MZP-ből a "türelmes kell lenni a pedofilokkal" mondatot és most ezzel lenne tele a jobboldali média, minden nap kijönne 3-4 felháborodott Megafon short videó.
Gerhardt Máté esetében semmi ilyen nem történt, vélhetően ez egy gazdasági döntés, hogy nem akarják visszatenni a Napi Aktuális vagy egyéb hírTV-s műsor műsorvezetőjének, egyébként ha láttad a korábbi időkben, mindig is Fidesz irányvonalat képviselte a műsorban, tehát Fideszes politikusokkal, kedves, megértő, ellenzékiekkel, mármint ha egyáltalán bemennek lekezelő és kemény, tehát "jól végezte a dolgát".
Biztos vagyok benne, hogy a Fideszes holdudvaron belül gyorsan fog munkát találni, és nem fog éhenhalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!