Most, hogy Vágó István váratlanul meghalt, hogy éreztek?
#5 Valószínű hogy a Covid oltás szövődményeiben, mint ahogy sokan mások is.
Basszus, de jó hogy én nem engedtem a nyomásnak!..
6
Amugy ez igaz. A leszavazasok ellenere.
Orvos ismeros-barat is mondta, hogy igen o is tapasztal egyre tobb rakosodast, meg szervi bajokat oltottaknal, magas vernyomast akiknel ez nem volt gond, de abban az idoben nem lehetett mit tenni, mondta. Azt mondta valamit tenni kellett a virus ellen.
En sem voltam semmivel beoltva, semmi bajom. Oltottak kozul csomoan elkezdtek valami furcsa tunetet mutatni.
Ugyanezt mondtam amikor bevezettek az oltasokat.
Irorszagban/fulop szigeteken ugyanezt eljatszottak, es hirtelen csomo gyerek narkolepszias lett.
Ez az ara az 1 ev alatt kifejlesztunk vakcinakat amik teljesen ellentmondanak a protokollnak, es tv-be nyomatjuk ellenzekitol kezdve jobboldaliig hogy a vakcinak biztonsagosak.
Ja, en meg mondtam magamban ezt majd meglatjuk par ev mulva, esetleg 10 ev mulva. Es mar lehet latni az eredmenyet.
En mar 2x voltam covid-os, nem haltam bele.
Elhiszem vannak akiket elvitt a covid, elvisz a covid a mai napig, de erre erdemes az egesz civilizaciot telenyomni kiserleti vakcinakkal (igen kiserleti, de persze hogy a nep elhigyje odarakjak hogy atment a 3. tesztelesi fazison is, csak kozben kiderultek dolgok is...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!