Vágó István (a műsorvezető) mikor lett a Gyurcsány párt média munkacsoportjának vezetője?
És mikor lett ilyen nagy liberális?
Vagy mindig is az volt?
Vágó mindig ilyen volt, sajnos.
Amikor még a Legyen Ön is milliomost vezette, akkor nem hangoztatta.
De, miután visszavonult, azután kezdett el politizálni.
Személy szerint, én nagyot csalódtam benne.
Soha nem gondoltam volna róla, hogy ilyen agy mosott lenne..
Mindig is egy intelligens embernek tartottam, de már én is nagyon nagyot csalódtam benne...
Aztán olvastam róla egy cikket, a miben kimentek a DK színeiben az MTVA elé bevándorló gyerekek képeivel "tüntetni".
A New York Times stábja azt is felvette a magyar-szerb határnál, ahogy a magyar rendőrök 5-6 éves kisgyerekeket fújnak le könnygázzal. A köztévé természetesen ezzel sem dicsekedett el.
"A Demokratikus Koalíció nem fogja hagyni, hogy az állami propagandatévé elhallgassa az Orbán-kormány embertelenségét és a menekült gyermekek felháborító körülményeit. A DK azért vitte ma menekült gyermekek képeit az MTVA épületéhez, hogy megmutassa, amit a köztévé nem mutatott meg. A DK szerint mindenkinek látnia kell az Orbán-kormány embertelenségét, azokat a gyermeki arcokat, akik nap, mint nap megszenvedik a kormány gátlástalan és kegyetlen menekültpolitikáját."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!