Hogyan értékeled Karácsony Gergely teljesítményét főpolgármesterként az 1-5 skálán? 5 a legjobb.
#20 Aha... nyilván egy állami projektet a "vén dagadt nőmolesztáló újbudai DK-s polgármester" állított le.
Azt mondjuk nem tudom, ebben mit számít az, hogy "vén dagadt". Főleg annak fényében, hogy a gazdád is vén dagadt hazaáruló. Bocsi! :)
Engem egy valami érdekel, de nagyon és ez alapján fogok jövőre szavazni, hogy a Nagykörúton marad a bicikli sáv, avagy sem... mivel én rollerrel napi 2x közlekedek rajta a Nyugatitól a Corvinig, nekem nagyon kényelmes, Karácsony adta és Karácsony garantálja, hogy továbbra is maradni fog, így Karácsonyra fogok szavazni, míg a fideszes 8. kerületi képviselő egy felszólalásában kijelentette, hogy ha nyernek első dolguk lesz a körúton és a Baross utcában felszámolni a bicó sávot, így kizárt, hogy rájuk szavaznék.
8. kerben viszont már nem fogok ismét az ellenzékre Pikóékra szavazni, regnálásuk alatt, a kerület látványosan szemetesebb koszosabb lett, főleg a Corvin-negyed, míg a szintén ellenzéki vezetésű 6. ker-ben reggelente/délelőttönként kerülgetni kell a takarító brigádokat. Szóval jövőre kerületi szinten a Kutyákra fogok szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!