Hogyan értékeled Karácsony Gergely teljesítményét főpolgármesterként az 1-5 skálán? 5 a legjobb.
#9: "...a Fidesz propaganda szerint..."
Aha. Akkor mutatok neked egy cuki kis 168 órát (remélem, azt nem tekinted Fidesz propagandának):
"A nyár végére 90 milliárdos mínuszban lehet a főváros költségvetése: ezt a városvezetés is elismerte..."
Tehát összesen 290 milliárd forintot herdált el Karácsony 2019 októbere óta, miközben szinte semmit nem épített (a Liget-projekt tisztán kormányzati beruházás).
"Tarlós 200 milliárdos többlettel adta át Budapestet 2019 októberében, mára viszont Karigeri csődbe vitte a várost"
Na mondom én kezdődik :D:D:D
Érdekes, évek óta csődbe vitte, ehhez képest nem úgy néz ki.
A Tarlós 200 milliárdos "többlete" pont olyan mintha rajtad számon kérném, hogy hó végén miért nincsen meg az a 160 ezer Forintod amit hó elején kaptál.
"Aki gazt, szemetet, útfelújítás miatti dugókat, stb-t emleget, az most költözött Budapestre, vagy csak akkor zavarják ezek, ha épp nem Fideszes a vezetés?"
- Me' Gyúúcsány alatt jobb volt?
Ez tipikusan ez a kétbites fideszes érvelés szintje, csak más nevekkel. Nem, nem volt jobb Tarlós alatt sem. Egy erős 2-esre tudom mindkettőjük "munkáját" értékelni. Nem most költöztem, születésem óta 34 éve az agglomerációban élek, azóta jóformán minden nap bejárok.
De a másikra mutogatás az megy mindkét oldalon:
-Majd ha Brüsszel ad pénzt
vs.
-Majd ha kormány ad pénzt...
Unom már a kifogásokat, az adót fizetni bezzeg jók vagyunk, különben egyik se csinál semmit, csak a saját propagandája érdekében.
"Összehasonlításképpen Tarlós 9 évének mérlege"
"Felújítottuk a 3-as metró szerelvényeit."
lol...Nem újították fel, hanem egy korrupt eljárás keretében esélyt sem adtak a budapestieknek arra, hogy normális szerelvényekhez jussanak. Ehelyett az oroszoktól kaptunk elfekvőben lévő raktári szarokat, amit máshova nem tudtak eladni. Mindezt klíma nélkül. Én erre rohadtul nem lennék büszke.
"Átadtuk a 3-as metró felújított északi szakaszát."
Most meg átadtál a déli és középső szakaszt. Hát az 2:1 Kari javára.
"100 kilométer kerékpárút épült."
:D:D:D:D Sírok a röhögéstől.
"Az állatkert fejlesztése során már elkészült a „Holnemvolt Park”."
Hát azóta is ott áll a holnemvolt biodóm, ami meg sokmilliárdos pénzkidobás volt az első perctől és azóta is nyeli a pénzt.
"Budapest új és modern vizes arénát kapott."
Azóta is ott áll üresen.
"46 százalékkal csökkent a regisztrált bűncselekmények száma."
:D:D:D Mert már nem regisztrálják.
"Tízezer fát ültettünk a városban."
:D:D:D
Várjatok a kedvencem:
"A következő években felépül egy új, nagy egészségügyi központként működő budapesti szuperkórház."
:D:D:D:D Hol van az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!