Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ennyire idióta a magyar...

Miért ennyire idióta a magyar nép?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor és a Fidesz teljesen átbaszta a magyarokat a választason és a mai napig azt látom (van kivétel), hogyha a baloldal nyert volna ennél is rosszabb lenne és a háboruban is benne lennénk. Hogy az istenbe lehet egy nép ennyire szolgalelkű, megalkuvó? Miközben ezt történik a Facebookon azt látom, hogy a magyar tele van frusztraltsággal és gyülölettel. Sokan csak azért mennek egy-egy oldalra, hogy szidkozodjanak. Szerintem ez nem normális. Orbán azt jol látja és él is vele, hogy a magyar fogható a gyülöletre és mások megalazására. Abba nem gondolnak bele ezek az emberek, hogy jelen esetben 2050-re 8 millió fog élni az országban?!
2023. szept. 15. 14:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%
Valamelyik feketelyuk sugárzása hat az emberekre.
2023. szept. 15. 17:50
 22/29 anonim ***** válasza:
78%

Na, ebből konkrétan egy szó sem igaz.

Ja, de, az igekötők. Más nem.

2023. szept. 15. 17:52
 23/29 anonim ***** válasza:
és/vagy Great Attractor
2023. szept. 15. 18:05
 24/29 anonim ***** válasza:
12%

Az amit műveltek. Az a funkcionális analfabétizmus, amikor számotokra hiteltelen elemekkel akartok igazolni egy olyan valamit, ami azért hiteles mert a hiteltelen elem van benne. Olvasd vissza

Már a kérdés is funkcionális analfabétizmus :1 (Fidesz teljesen átbaszta a magyarokat a választason és a mai napig azt látom (van kivétel),)

2 hogyha a baloldal nyert volna ennél is rosszabb lenne

Az 1 és kettes állítás igaz lenne, az nem zárná ki egymást és a kettő közöt semmilyen logikai kapcsolat nem áll fent. Ezt sem érted. Ez is funkcionális analfabétizmus

Tőletek liberál náciktól nem vártam többet😂

2023. szept. 15. 20:13
 25/29 anonim ***** válasza:
81%
24 te orvosi eset vagy, esküszöm egy minimum iq alatt érvénytelenné tenném az adott ember szavazatát, pár 100ezer szavazat rögtön leugrana a fidesztől, például a tied is, hát igen, az agyhalál súlyos dolog, de te lábon hordod
2023. szept. 15. 20:26
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
A FIDESZ szavazoi taborat ismerhettek meg a tag szemelyeben...
2023. szept. 15. 22:28
 27/29 anonim ***** válasza:
85%
Benne vagyunk a háborúba, csak az orosz oldalon. Na nem úgy, hogy katonákat küldtünk, csak a szimpatizálás van meg.
2023. szept. 16. 16:24
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
25 szerintem ne égesd tovább magatok -.-
2023. szept. 17. 13:25
 29/29 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a nagy szar élet magyarországon nekem aki nem fideszes nem látszik. Miért?mert ahelyett , hogy gyakorin szidnám a kormányt és siránkoznék tanultam, elvégeztem egy normális szakmát és ma vígan megélek mind ezt úgy , hogy borsodi vagyok. Szóval ahelyett , hogy itt veritek magatokat , gondoljátok végig az életeteket, és aztán meglátjuk mi lesz.
2023. nov. 15. 17:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!