Miért ennyire idióta a magyar nép?
9# de milyen hülye vagy baszki :D
nem veszed észre, hogy mindent kezébe vette? :D
most a repülőteret is megveszi, te agyhalott :D
"nem veszed észre, hogy mindent kezébe vette? :D"
Igen a tulajdonában van
"most a repülőteret is megveszi, te agyhalott :D"
Igen. Saját magának. :XD
10 "Utolso jól tudod felmondani a propagandát."
Azt te mondtad. Ez a gyűlölet ömlik minden dollárbal oldalról
" Milyen dollarmediáról beszélsz te ostoba? "
-Amit olvasol
"A magyar média 90 százaléka Orbán és a Fidesz kezében van."
Ilyen állatságot még nem olvastam. Ez új😅
" Szóval az rendben van hogy pl a F1-es oldalon agyon szapul a magyar egy adott pilotat miközben lehet hogy egy Trabant nem volt a kezei közt soha? "
Mert gondolom a F1-es teljesítményéről kritizálta. Az a pilóta is a magyar kormány F1-es képességeiről alkotja a véleményét?
"A magyar kormány azt igérte marad a rezsicsökkentés és nem lesznek megszoritások. Aztán már egy éve sorra jönnek a megszoritások."
Hazugság. Olvasd vissza amit írtam! Megígérte, hogy megvédi a rezsicsökkentést és kitart mellette a végsőkig. És ki is tartott, amíg lehetett megtartotta. Most is megvan az átlagfogyasztás alatt. Nyilván mivel az elhibázott brüsszeli szankcióük eredményeképp a sokszorosa lett a földgáz, kőolaj így a végtelenségig nem nyelhette be az állam ezért valamennyit hárítani kellett. De emlékeztetlek, hogy MZP-ék a teljes rezsicsökkentést úgy eltöröltek volna ahogyan van
"Az egész világon benne van a magyar inflacio a top 10-be."
Orbán Viktor emelte fel a kereskedők árait? :XD
" Gondolom ezért is a Gyúúrcsány meg a társai a hibásak "
Az hogy nem kaptuk meg a jogos megszavazott pénzeink brüsszelből hibásak, mert tudod azért lobbiztak, hazudtak arra, hogy ne kapjunk te meg én sem egy kanyit sem. Sikeresen!
"még véletlenül sem az általad istenitett Felcsúti kivakarodott cigányé aki épp a kormányon van."
Nem tudom kiről beszélsz :XD
" Még azt az embert is szapulja aki kihuzta őt a szarból. Igen Sorosrol beszélek."
Soros mégis mivel húzta ki orbánt a trutyiból? Hogy Orbán elnyerte az ösztöndíját? Tudod, ha nem az övét akkor másét nyeri meg. A világ már csak ilyen a tehetséges fiatalokat támogatják
"Igen hogy a te adódból mehessen focimeccsre. "
És ez azt jelenti, hogy a magának vette meg a repteret? :LOL
17 Te most cigányoztad le Orbánt és a cigánysága alapján degradáltad le. Szerinted mennyire releváns, akkor ha egy cigány elmondása alapján szeretnéd bizonyítani, hogy Orbán cigány?😅
Mindig ilyen funkcionális analfabéták őrjöngenek a kormányt okolva mindenért is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!