Budapest el van hanyagolva? Kinek a hibája ?
"Durva, hogy 90 illegális migránst találtak egy Budai ingatlannál az elit környéken. Ez is a vitya miatt van."
Így igaz. Vitya rendelkezésére bocsátottak szabadon 1400 embercsempészt a börtönökből, az embercsempészeknek pedig legjobb tudomásom szerint van köze az illegális migrációhoz.
23-as,
pontosabban: elmúlt 33 év.
"Az ún. "rendszerváltás" óta nem épül szinte semmi"
Dehogynem, egy csomó üres stadion.
Ti miről beszéltek? Budapest folyamatosan fejlődik és szépül, 20+ éve még voltak olyan helyek ahol a prostituáltak álltak fényes nappal is, 10+ éve a parlamentnél még kocsik járkáltak és semmi szép nem volt benne, 5+ éve meg az M3 metró egy poszt apokaliptikus kommunista valaminek nézett ki. A nyugati meg nem rég kapott pl teljesen új tetőszerkezetet, mert pár éve rengeteg helyen ázott, most meg a külseje újul meg...
Én nem tudom mi ez a megszokott dolog, hogy Budapest szidjuk... Értem én, hogy Mo. legnagyobb része vidéki, de basszus ettől még egy teljesen jó város és az egyetlen Magyar város ahol lehet nyugati színvonalon élni.
27-es)
Szóval 20 évvel ezelőtthöz képest nem épült semmi, csak eltűntek a prostik??
Szóval 10 évvel ezelőtthöz képest nem épült semmmi, csak eltűntek az autók a Parlamenttől??
Szóval 5 évvel ezelőtthöz képest nem épült semmi, csak felújították a 3-as metrót, amit meg már régebben építettek??
Na jó, azért megépült 4-es metró: többszörös idő alatt, többszörös áron és fele olyan hoszú szakaszon, mint tervezték. Budapest egyik legszégyentelibb, legtragikusabb beruházása volt, és cserébe a vidámpark meg bezárt...
Ami Horthy alatt meg előtte épült, az nem a rendszer érdeme volt, hanem az akkor irányadó építészeti stílusé.
Ráadásul pl a belvárosnak nincs is egységes stílusa, hanem mindenféléből maradt egy kicsi.
És azért az akkori építészet sem csak a palotákból állt.
Mit szólnál hozzá, ha a Tabán ma is így nézne ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!