Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok homofób fóbiások?

A balosok homofób fóbiások?

Figyelt kérdés
Vagyis hogy én azt látom, hogy a woke ideológia által okozott túlérzékenység miatt nagyon gyorsan rásütik valakire a homofób bélyeget és fanatikusan elkezdik gyülölni. Pedig lehet, hogy az illető csak viccelődött a melegséggel vagy még nem elég felvilágosult gender témában és nem tudja, hogy milyen adekvát szavakat szabad használni manapság. Szerintem lehetnének nagyvonalúbbak és kicsit vehetnék lazábban.

2023. szept. 13. 16:22
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
0%

#40 Nem mondtam azt sem hogy nincsen semmilyen szakmai ismeretem. de megint levonsz neked tetsző téves következtetést. Tanár vagyok és a pedagógiához kapcsolódó tanulmányaim vannak pszichológiából, neveléstudományból és a többi ehhez kapcsolódó tárgyból. Emellett van 3 gyerekem, tanítok már egy ideje, és nem felejtettem el az általános iskolai biológia tananyagot sem.

Értem, hogy azt hiszed te vagy a szaktudás csúcsa mert tavaly lediplomáztál, de képzeld, nem így van. Mielőtt belekezdesz, a legutóbbi diplomámat én is nemrég szereztem meg, szóval azzal se gyere, hogy már elavult amit anno tanítottak nekem.

2023. szept. 14. 12:47
 42/53 anonim ***** válasza:
60%

“ Mielőtt belekezdesz, a legutóbbi diplomámat én is nemrég szereztem meg, szóval azzal se gyere, hogy már elavult amit anno tanítottak nekem.”

Akkor kérlek listázd a kurzusaid, amik a társadalmi nemekkel, LMBTQ pszichológiával, szociológiával foglalkoztak.

2023. szept. 14. 12:50
 43/53 anonim ***** válasza:
75%
#41 nem vagyok a szaktudás csúcsa, ahogy nem is állítottam ezt. De tény, hogy jobban értek a pszichológiához, mint egy pedagógus. Te meg jobban értesz a pedagógiához, mint egy pszichológus. Tudod, mert más végzettség tartozik a kettőhöz, hiába volt nekem is pedagógiai tárgyam. Nem foglak kioktatni a pedagógiáról, mert hiába nincs semmilyen végzettségem benne, én azért ezt mégis jobban tudnám mint aki ezt végezte.
2023. szept. 14. 12:51
 44/53 anonim ***** válasza:
0%

#42 Most már nevetséges amit csinálsz, azt nem veszed észre?

Most diplomáztál, gyakorlati tapasztalatod minimális, de azt hiszed most feleltethetsz mint egy kis diákot, hogy soroljam a tanulmányaimat?

Mit képzelsz ki vagy te? Van egy szépen bekötött papírod és máris tied minden igazság, és ennyi?

Ott tartunk, hogy azt az alap dolgot nem fogod fel, hogy csak nő és férfi nem létezik az embereknél. Ez nem atomkutatás vagy agysebészet, ez az amit egyóvodás is tud amíg a hülyeségeitekkel el nem kezditek tömni a fejét.

De azt látod eltaláltam, hogy miből is folytattad a tanulmányaidat. Az lmbtqxyz "tudományból".

Ez olyan szint, mintha én meg számon kérnélek, hogy mennyit is tudsz a Star trek világából, mert az ugyebár maga a valóság. Ja, nem.

2023. szept. 14. 12:59
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
#44 nem ugyanaz a két válaszoló.
2023. szept. 14. 13:11
 46/53 anonim ***** válasza:
76%

“ Ott tartunk, hogy azt az alap dolgot nem fogod fel, hogy csak nő és férfi nem létezik az embereknél. ”

1, amúgy nem a pszichológus arc vagyok.

2, nem alap dolog az a tévedés, hogy csak 2 nem van. És amíg a valóságot nem vagy hajlandó elfogadni, nem tudunk továbblépni.

“ Ez nem atomkutatás vagy agysebészet, ez az amit egyóvodás is tud amíg a hülyeségeitekkel el nem kezditek tömni a fejét.”

Elfogadással nem kell tömni senkinek a fejét. Gyűlölettel igen. Azt teszed most te is.

2023. szept. 14. 13:49
 47/53 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, ha többezer évig tudott működni a társadalom úgy, hogy csak férfi és nő volt, akkor miért kell kitalálni, hogy alternatív némi identitások is vannak és reklámot csinálni nekik?
2023. szept. 14. 14:15
 48/53 anonim ***** válasza:
27%

Eddig is több elfogadott nem volt egyes társadalmakban. És eddig is társadalmi nemek alapján kezeltük egymást. És meg tudtuk oldani a dolgokat orvostudomány, szociológia és pszichológia nélkül is. Miért kell ezekkel fogalkozni? Fűtés? Pfff, gyújts tüzet.

Viccet félretéve az elnyomás nem egyenlő a nem létezéssel.

És még mindig, 2023-ban is várom a bizonyítékokat a nemi és szexuális kisebbségek reklámozására.

2023. szept. 14. 14:45
 49/53 anonim ***** válasza:
0%

#48 "Eddig is több elfogadott nem volt egyes társadalmakban."

Kíváncsivá tettél. Hol és mikor volt ilyen?

2023. szept. 14. 14:50
 50/53 anonim ***** válasza:
75%
#47 a történelem során számos dolgot elhittek, amiket ma már megcáfoltak. Vagy szerinted higgyünk a lapos földben, meg abban, hogy a Nap kering a Föld körül? Égessünk el máglyán nőket, mert tudnak olvasni? Vagy vegyük ki a méhüket, ha “hisztiznek”? “Mert régen is így volt”
2023. szept. 14. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!