Ha a Fideszesek Orbánisták, agymosottak, akkor az ellenzékiek Orbán fóbiások? Vagy szimplán diplomás komcsik és Gyurcsnyányisták?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 13:46
1/31 anonim válasza:
Igazad van. Elvégre van aki elhiszi Orbán hazugságait és ő Orbán mániás. Én hányok a ronda hazugságaitól és én fóbiás vagyok.
2/31 A kérdező kommentje:
Vagyis az esznefuttatásod szerint Gyurcsnyány igazat mondt.
2020. jún. 24. 13:55
3/31 anonim válasza:
Csak úgy sugárzik az értelem a kérdésedből :D
4/31 A kérdező kommentje:
Belőled is!
2020. jún. 24. 13:55
5/31 anonim válasza:
Nem,csak képesek önálló gondolkodásra.
6/31 A kérdező kommentje:
Vagyis a Fideszesek nem gondolkodnak önállóan, csak azok akik Fideszfóbiások? Hadjuk már!
2020. jún. 24. 14:23
8/31 anonim válasza:
Vannak ám más emberek is Gyurcsányon és Orbánon kívül.
9/31 anonim válasza:
Nem mondott igazat Gyurcsány de ettől Orbán lop, csal, hazudik, nemzetmegmentőként tetszeleg miközben nemzetáruló, keresztényként tetszeleg miközben nem az. Ha Gyurcsány hazudott attól még Orbán is hazudik. Ha valaki beveszi amit Orbán mond akkor ő tényleg nem gopndolkozik önállóan. Vagy Orbán igazat mondott amikor a Soros tervről beszélt? Nem. Orbán beengedett veszélyes bűnözőket hazánkba? Igen. Orbánt érdekli, hogy mi nem akarjuk Lőrincet? nem.
10/31 anonim válasza:
Ezt a magasröptű okfejtésed azért élőben ne nagyon add elő,nem kicsit tűnsz ostobának általa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!