Ellenzékiek! Mit tennétek, ha Orbán Viktor bekopogtatna hozzátok és meg akarna győzni hogy a fideszre szavazzatok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 13:22
1/10 anonim válasza:
Én benyújtanám a számlát, a beígért, de meg nem valósított informatikus ösztöndíjjal kapcsolatban.
3/10 anonim válasza:
Az a dagadt diszno nem tudna meggyozni.
4/10 anonim válasza:
Feleslegesen tenné, rájuk szavazok 20 éve.
5/10 anonim válasza:
Palira venném, hogy igen, aztán egy nagy túróst.
6/10 anonim válasza:
Idegenekre a kutyát szoktuk ráengedni, az én házam az én váram.
7/10 anonim válasza:
Figyu, ha befejezitek a lopást és visszaadjátok az ellopott pénzt akkor én leszek a legnagyobb fidesz szavazó. Még Bayer Zsótit is überelni fogom.
8/10 anonim válasza:
Köszönnék neki, hellyel és itallal kínálnám, és feltennék neki nagyon udvariasan olyan kérdéseket, amire nem akar válaszolni. De hozzáteszem, a miniszterelnök úrra nem jellemző, hogy bármilyen szinten ellenzéki emberrel csak szóba álljon.
9/10 anonim válasza:
Megmutatnám neki, hogy annak ellenére, hogy milyen végzettségem van és hol dolgozom, milyen garzon méretű lakásban lakom.
10/10 anonim válasza:
Meghallgatnám, és elbeszélgetnék vele. Ettől még nem biztos, hogy rá szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!