Az ellenzékiek tényleg azt hiszik, hogy aki a Fidesszel szimpatizál, az csak a köztvt nézi, meg csak az origót olvassa?
Igen, ez a nyugati mentalitás, amit az ellenzék is átvett.
Angol nyelvű oldalakon is megfigyelhető, ha nem a balliberális dogmákat mantrázod akkor szerintük az csak azért lehet, mert Putyin, Xi Jinping, vagy Kim Dzsong Un megmosta az agyadat.
Mivel Putyintényleg egy orosz kém -volt. LOL
Hát amikora kormánymédia hazugságait vagy ostobaságait halljuk vissza, akkor nehéz azt hinni, hogy más megvilágításban is utánanéztek az adott hírnek.
Ugyanakkor meg én sem olvasom a kormánymédiát, szóval nem is várom el egy jobbertől, hogy olvassa az indexet.
Akkor #6 Deák Dominik, én valahogy kilógok a világképedből.
A hírolvasást a hir24.hu-val kezdem, majd index, origo, alfahír, PestiSrácok a napi rutin. Néha befigyel egy kis 444, 888, Vadhajtások, hvg.hu stb. is.
Jobb oldalinak tarom magam.
"...az csak a köztvt nézi, meg csak az origót olvassa?"
Nem, a hírtv-t és a"kossuth-ot" is szájtátva nézik és hallgatják.
Élvezik a hazudozást és a hülyítést.
"Akkor #6 Deák Dominik, én valahogy kilógok a világképedből."
Nem lógsz ki belőle, csak nem várom el, minden hírt megvizsgálj több nézőpntból, ahogy én sem teszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!