Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok homofób fóbiások?

A balosok homofób fóbiások?

Figyelt kérdés
Vagyis hogy én azt látom, hogy a woke ideológia által okozott túlérzékenység miatt nagyon gyorsan rásütik valakire a homofób bélyeget és fanatikusan elkezdik gyülölni. Pedig lehet, hogy az illető csak viccelődött a melegséggel vagy még nem elég felvilágosult gender témában és nem tudja, hogy milyen adekvát szavakat szabad használni manapság. Szerintem lehetnének nagyvonalúbbak és kicsit vehetnék lazábban.

2023. szept. 13. 16:22
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
0%

"#15 akkor nem érted a saját felvetett kérdésedet."

Tessék??? Nem én vagyok a kérdező!

2023. szept. 13. 17:48
 22/53 anonim ***** válasza:
32%
#21 az idézett kérdést hogy mitől lesz valaki nő. szövegértés
2023. szept. 13. 17:56
 23/53 anonim ***** válasza:
26%
Mire várnak a jobbosok? Tapsra?
2023. szept. 13. 18:12
 24/53 anonim ***** válasza:
0%
#22, nincs is idézet a kérdésben, te valahol máshol jársz!
2023. szept. 13. 18:29
 25/53 anonim ***** válasza:
50%

#22 a 7-esre válaszoltam "Nagyon jó kérdések születtek az elmúlt hónapokban, kezdve attól a már ikonikus kérdéstől, hogy "Mi a nő"?

A napokban hallottam egy amerikai portálon ezt: ha nem az határozza meg, hogy valaki nő vagy férfi, hogy milyen nemiszervei vannak, milyen a DNS-e, milyen a teste, akkor miért is kellene pubertásblokkolóval meg akadályozni a test fejlődését, hormonkezeléssel, műtétekkel más külső megjelenést elérni ahhoz, hogy valaki nő/férfi legyen? Miért lenne attól nő ha más lesz a hormonszintje, mellet varrnak neki és levágják a péniszét, ha nem számít nőnek az akinek eleve mellei vannak és nem pénisze van hanem vaginája?"

2023. szept. 13. 18:32
 26/53 anonim ***** válasza:
23%

#20 "a társadalmi nemek pl pszichológiában és pszichiátriában is elfogadottak. Ezt tagadod. Ennyi a lényeg."

Nem tagadtam semmit. Konkrétan bemásoltam neked a társadalmi nem fogalmát.

Te nem érted hogy mit jelent a társadalmi nem és kevered valami kitalált gender csoportokkal.

2023. szept. 13. 21:16
 27/53 anonim ***** válasza:
81%

#26 “Itt kezdődnek a bajok, hogy ezt elhiszed. Az, hogy mi a nő az csak és kizárólag biológiai kérdés”

Itt tagadod

2023. szept. 13. 21:32
 28/53 anonim ***** válasza:
34%
A nő az adott faj női ivarú egyede. Azt pedig szépen leírja a biológia hogy mik a női ivarú egyed kritériumai.
2023. szept. 13. 21:36
 29/53 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Ha biológiai szempontot nézzük. De nem csak ettől fugg. Ezt tagadod.
2023. szept. 13. 21:39
 30/53 anonim ***** válasza:
34%

"társadalmi nemek pl pszichológiában és pszichiátriában is elfogadottak. "

Na ez az. Csak a gender lobbi nyomására nem merik kijelenteni hogy ezek betegségek. Eltérés a normálistól.

Normális esetben van férfi és van nő. Ami ettől eltér a mutáció genetikai vagy pszichikai betegség.

Ezzel nincs is probléma, ugyanúgy mint vannak akik más sérülésekkel születtek vagy sérüléseket szereztek.

De ne csináljuk már hozzá propagandát.

2023. szept. 13. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!