A Fidesznek miért nem kell Budapest? Egyértelműen látszik, hogy Kari Geri ellen nem állítanak kihívót. Lehet meg se akarják nyerni Budapestet?
Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 21:42
11/25 anonim válasza:
#10 nem én írtam az idézett szöveget, még csak véletlenül sem lehet minket összekeverni - de persze ennyire figyelsz másra is, semennyire.
Attól mert valaki más sértő dolgot ír az téged nem jogosít fel ugyanerre és nem ment fel az alól amit csinálsz.
12/25 anonim válasza:
#11 Szomorú, hogy "felmentést" kell adni annak aki leírja a tényeket.
Istenem, én már csak röhögni tudok rajtatok.
13/25 anonim válasza:
Kérdező
Lesz majd jelöltje a fidesznek is Budapesten. A választásokig még nagyon sok idő van.
14/25 anonim válasza:
Keresik a balekot, aki bevállalja a bukást. Budapesten a többség annyira utálja a fideszt, hogy még egy ilyen kretén is nyerni tudott 4 db ellenzéki pártnak a támogatásával.
15/25 anonim válasza:
#14 Hogy fogtok ti majd sírni jövő júniusban. Ott álltok majd megint és sírtok, hogy 'nem értem hogy nyerhetett megint a fidesz?'.
16/25 anonim válasza:
Hol fog nyerni a fidesz? Budapesten biztos nem. És ehhez még az se kell, hogy az ellenzék legalább ne egy kretént indítson. A súlyosan cigányfertőzött falvakban nyilván nyerni fog. Meg ott, ahova bejelentenek egy csomó ukránt.
17/25 anonim válasza:
#9 Szeged, Pécs azért nagyvárosok, nem full vidék. Falvakat leszarja az ellenzék, oda négyévente mennek el szörnyülködni, hogy "ezek megint az orbánra szavaztak".
18/25 anonim válasza:
"A vidékieknek Budapest valóban intő példa, csak nem úgy ahogy te azt próbálod előadni. Azt látjuk, hogy mi történik ha megint alkalmatlan, képességtelen ellenzékiek kezébe kerül a vezetés."
Például mi történt Budapesten, amitől alkalmatlannak tűnik a vezetés?
19/25 anonim válasza:
Azért, mert ebben a politikai színjátékban a főváros kapta az ellenzéki szerep eljátszását. Kari Geri ugyanúgy a NER része, az ő feladata vezetni egy látszatellenzéki fővárost. Már a zuglói polgármestersége alatt is elég egyértelmű volt, hogy csak a rendszer bábfigurája, amikor évekig nézte a kerületi Fidesz-MSZP összefonódás közös mutyijait.
20/25 anonim válasza:
De bizony fognak, én úgy tudom, hogy Kocsis Máté lesz a jelölt...karigeri felkötheti a gatyáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!