A mihazánkosok a zsidókat is utálják?
#14 Ez a te műveletlenségedet bizonyítja, ugyanis itt Toroczkai az AS Roma stadionjában van, és római üdvözlést mutat be.
#17 Itt hol és hogyan élteti Hitlert?
21: Aha jól van. Mosdasd csak őket. Attól még virtigli neonácik.
Erre jött még rá a konteósok begyűjtése + oltásellenesség + putyinszopás.
Szóval ez egy ilyen érdekes párt. Szargyűjtő? Vagy nem is tudom hogyan lehetne nevezni.
De az tény, hogy a Jobbikból kiváltak a szélsőségesek, és a Mi Hazánk most ezeket gyűjti be.
De egyébként nagyon sikeresek, mert egyre több az agymosott ostoba ember, így jó közösséget talál ezek között egy átlagos birka.
Pedig ha józan ésszel végig gondolná, amire ugye képtelen természetesen, akkor nem szavazna ezekre soha.
Normális ember szélsőségesekre SOHA nem szavazna! Sem balról sem jobbról, sem középről, sem sehonnan!
Ezek soha nem hoznak semmi jót! Csak gyűlöletet, káoszt, háborút, anarchiát. Amiknek sosincs jó vége! Lásd: fasizmus, nácizmus, kommunizmus.
Lehet itt becsomagolni a szart díszdobozba, meg ilyen "magyar, igazi hazafiak" csomagolásba, attól még a szar, az szar marad.
Elég gáz, hogy ilyet magyarázni kell, de:
Ha ez nem Hitler éltetés akkor micsoda? Ja jó tudom, mindenféle "római üdvözlés", ami persze úgy bullshit ahogy van.
Ha egy picit is ismered Tockos Lacát akkor pontosan tudod, hogy Hitlert nem veti meg, ahogy Horthy-t is nyalták falták nem rég, aki felelős ártatlan zsidók haláláért.
Nem kell hozzá több diploma, hogy valaki lássa a napnál világosabb tényeket. Utálják a zsidókat, tisztelik a nácizmust. Persze nyilván ezeket nem reklámozzák, mert félnek a megbélyegzésektől. De a lelkük mélyén pontosan így gondolkodnak.
Jó látni, hogy a sok libsi vergődésében mennyire nácizik meg fasisztázik. Tiszta kilencvenes évek szdsz-e 😂
Ha sikítva náciznak a libsik, az zene füleimnek.
Most még nagyobb tisztelem Toroczkainak emiatt
24: Attól, hogy te ostoba vagy, és nem vagy tisztában a tényekkel, az még a te bajod, és nem a miénk! Felőlem mondhatod, hogy a tej fekete, meg 1+1=100.
Attól az még nem a valóság, csak a te fejedben esetleg.
De ezért ne másokat hibáztass, hogy mások látják a valóságot veled ellentétben!
Régen én is a Jobbikos voltam, pont olyan ostoba mint te. Utáltam a zsidókat, meg ilyen szélsőjobbos fanatikus voltam.
Aztán telt múlt az idő, tapasztaltam, megláttam sok minden mást, amit előtte nem, képes voltam kilépni ebből a szélsőjobbos gumiszobából, így már 360 fokban látom a dolgokat. És azóta mélyen megvetem ezeket a fasisztoid gondolatokat.
Most azt mondom már, hogy tisztelem a tisztességes zsidókat, liberális vagyok, kiállok az LMBTQ közösség mellett is. Rájöttem, hogy ez az irány a jó irány, nem a parttalan gyűlölködés, ami nektek a lényegi politikátok. Attól, hogy te nem jössz rá a valóságra, meg nem látod meg a világ szépségét az a te bajod. Talán egyszer el jutsz arra a szintre. De lehet nem. De ne másokat hibáztass azért, mert te kőbunkó vagy!
Kívánom neked, hogy azért próbáld meg kinőni ezt az elmebajt!
Igen, igen, hogyne.
Fújj nácik, nácik, fúj fasiszták! (érdekes, én még ismerek egy korszakot, amikor szintén mindenki fasiszta volt, aki nem értett egyet velünk)
Éljen az lmbtq!
Egyertelmu, hogy a Mihasznak faskok es neonacik.
Csak nezd meg a nyiltan migatyankos hirportalt, a kuruc-in-fos hirkategoriait (zs.d.bunozes, c.bunozes, lmbtqp+ bunozes)...
26: Nem! Nem az a fasiszta aki egy liberálissal nem ért egyet! MZP például jobboldali, de fényévekre áll a fasisztoid gondolatoktól. Akkor ez most hogy van?
A baj itt az, hogy a ti alappolitikátok a gyűlöletre épül. Korábban írtam egy listát, hogy kiket gyűlöltök. Na most épeszű ember persze, hogy megvet titeket. Aztán csodálkoztok, hogy szarjankókként vagytok kezelve?
Nézd már meg, hogy milyen volt Hitler gyűlöletpolitikája, aztán hasonlítsd össze a Mi Hasznák politikájával! Kísértetiesen sok a hasonlóság. Csak épp a Mi Hasznák próbálja eltitkolni a valódi identitását, mert akkor nem tudna akkora szavazóbázisra szert tenni, ha úgy kampányolnának, hogy Mi Hazánk az újnyilas párt. Pontosan tudják, hogy ez egy szubkultúra, amit képviselnek. Így finoman kell közeledni az emberekhez, amit még a barmok el tudnak viselni, és vonzó lehet számukra a párt.
Nem tudom, ha egy meleg zsidó származású, kreolbőrű ember akarna belépni a pártba, akkor örömmel fogadná Tockos Laca? Vagy ilyen olyan indokkal elhárítaná? Inkább az utóbbi. Ennél nagyobb bizonyíték minek?
És igen, nézd meg Kuruc infón milyen kommenteket írnak például egy zsidós cikk alatt. Akár egy SS gyűlésen lennénk.
De ti "nagyon okosok" megmagyarázzátok, hogy áááá szó nincs erről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!