Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mihazánkosok a zsidókat is...

A mihazánkosok a zsidókat is utálják?

Figyelt kérdés
A mihazánkosok szerint létezik zsidó kérdés? És ennek megoldását is várják a pártjuktól?

2023. szept. 12. 07:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, mihazánkosként utálom a zsidókat.
Nem, mihazánkosként NEM utálom a zsidókat.
Igen, nem vagyok mihazánkos, de szerintem a mihazánkosok a zsidókat is utálják.
Nem, nem vagyok mihazánkos, és szerintem a mihazánkosok a zsidókat nem utálják.
23 szavazat
1 2 3 4 5
 1/48 A kérdező kommentje:

bacca meg, elírtam a második választ.

Helyesen: Nem, mihazánkosként NEM utálom a zsidókat.

Ha most javítaná ezt egy modi megköszönném.

2023. szept. 12. 07:53
 2/48 anonim ***** válasza:
66%

Mihazánkosként nem utálok senkit csak azért, mert zsidó. Viszont nem tudom nem észrevenni, hogy a másokon átgázoló, pénz- és hatalommániás, gerinctelen, lelkiismeret nélküli emberek között erősen felülreprezentáltak a zsidók.

Az opciókat elnézve szerintem mindegy, mit írunk, te már eldöntötted.

2023. szept. 12. 07:54
 3/48 anonim ***** válasza:
65%

Mivel a leghazaárulóbb párt egy echte zsidó párt, ezért nincs túl jó véleményem a zsidókról. A jobbikra gondolok, a feje egy Jákob Péter nevű magát is zsidónak valló gyurcsányista volt. A mostani feje meg kipában széderezett. És még sorolhatnám.

Plusz Orbánt is nem győzik dicsérni Köves Slomóék a többi főrabbival egyetemben.

Szóval amikor azt látom, hogy a zsidók Orbánt és a Jobbikot éljenzik, akkor nemigazán tud pozitív véleményem lenni róluk.

2023. szept. 12. 07:57
 4/48 anonim ***** válasza:
39%
A Mi Hazánkosok mindenkit utálnak, akik nem egyenesági leszármazottai a Turul-madárnak. Ha nem szaporodsz tojással jóra ne számíts tőlük.
2023. szept. 12. 08:03
 5/48 anonim ***** válasza:
31%
Úgy nevezik hogy a "globalisták"
2023. szept. 12. 08:03
 6/48 anonim ***** válasza:
71%

Pont fordítva tapasztaltam. Egy rakás fekete meg arab egyetemista barátaim voltak az egyetem alatt és sokszor én segítettem nekik. Iszonyú undorító volt az a gusztustalan bánásmód ahogy ezeket az embereket kezelték a budapestiek (zömében ballibek)

2023. szept. 12. 08:10
 7/48 anonim ***** válasza:
81%
#6 Az elfogadás addig divat, amíg lehet vele erényfitogtatni a közösségi médiában, kényelmes belpesti kávézókból. Ha már csinálni is kell valamit, az már nem olyan menci-fancy. Pláne ha kiposztolni sem lehet.
2023. szept. 12. 08:23
 8/48 anonim ***** válasza:
29%

Persze, hogy utálják a zsidókat. Meg még a romákat, melegeket, migránsokat, afroamerikaiakat, ukránokat, baloldaliakat, liberálisokat. Bocs, ha kihagytam bármilyen más csoportot még.

No de ilyen egy fasiszta párt. Persze nem írják a homlokukra. De kérdezz már meg egy hithű Mi Hazánkos bakancsos bomberdzsekis majmot, hogy figyelj már te szereted ezeket az embereket? Nem fogja azt mondani, hogy szereti.

2023. szept. 12. 08:28
 9/48 anonim ***** válasza:
57%

A Mi Hazánkosok csak a hőfehérbőrű, szittyamagyar, 100% keresztyén, 100% heteroszexuális, 100% konzervatív, jobboldali gondolkodású embereket szeretik. Mindenki másra undorra néznek, az már nekik a "magukfajta" típusú ember.

Ők meg a "magunkfajták"-nak mondják magukat.

Értsd jól: szélsőjobbosok és azon kívül esők.

2023. szept. 12. 08:34
 10/48 anonim ***** válasza:
62%
Patkánypárt a patkányoknak
2023. szept. 12. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!