A mihazánkosok a zsidókat is utálják?
bacca meg, elírtam a második választ.
Helyesen: Nem, mihazánkosként NEM utálom a zsidókat.
Ha most javítaná ezt egy modi megköszönném.
Mihazánkosként nem utálok senkit csak azért, mert zsidó. Viszont nem tudom nem észrevenni, hogy a másokon átgázoló, pénz- és hatalommániás, gerinctelen, lelkiismeret nélküli emberek között erősen felülreprezentáltak a zsidók.
Az opciókat elnézve szerintem mindegy, mit írunk, te már eldöntötted.
Mivel a leghazaárulóbb párt egy echte zsidó párt, ezért nincs túl jó véleményem a zsidókról. A jobbikra gondolok, a feje egy Jákob Péter nevű magát is zsidónak valló gyurcsányista volt. A mostani feje meg kipában széderezett. És még sorolhatnám.
Plusz Orbánt is nem győzik dicsérni Köves Slomóék a többi főrabbival egyetemben.
Szóval amikor azt látom, hogy a zsidók Orbánt és a Jobbikot éljenzik, akkor nemigazán tud pozitív véleményem lenni róluk.
Pont fordítva tapasztaltam. Egy rakás fekete meg arab egyetemista barátaim voltak az egyetem alatt és sokszor én segítettem nekik. Iszonyú undorító volt az a gusztustalan bánásmód ahogy ezeket az embereket kezelték a budapestiek (zömében ballibek)
Persze, hogy utálják a zsidókat. Meg még a romákat, melegeket, migránsokat, afroamerikaiakat, ukránokat, baloldaliakat, liberálisokat. Bocs, ha kihagytam bármilyen más csoportot még.
No de ilyen egy fasiszta párt. Persze nem írják a homlokukra. De kérdezz már meg egy hithű Mi Hazánkos bakancsos bomberdzsekis majmot, hogy figyelj már te szereted ezeket az embereket? Nem fogja azt mondani, hogy szereti.
A Mi Hazánkosok csak a hőfehérbőrű, szittyamagyar, 100% keresztyén, 100% heteroszexuális, 100% konzervatív, jobboldali gondolkodású embereket szeretik. Mindenki másra undorra néznek, az már nekik a "magukfajta" típusú ember.
Ők meg a "magunkfajták"-nak mondják magukat.
Értsd jól: szélsőjobbosok és azon kívül esők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!