A többi ellenzéki párt miért nem takarodik el egyszerűen?
Figyelt kérdés
Ellenzéki oldalon egyértelműen a DK a domináns. A többi komolytalan, csak arra jó, hogy 7-8 felé aprózzák az ellenzéki szavazatokat. Ez így csak a Fidesz malmára hajtja a vizet. Miért nem állnak félre? Vagy olvadnak bele a DK-ba. A DK nem állhat félre, hisz kb annyi szavazatuk van, mint a többinek együttvéve. Ha nem csak megélhetési politikusok lennének, és valóban le akarnák váltani a Fideszt, akkor félreállnának. A szavazóikat sem értem. Ennyire nem látják?2023. szept. 8. 21:28
1/13 anonim válasza:
Én szélsőjobbos vagyok.
A Mi Hazánkra szavaznék.
De igazad van.
Ez a 123 ellenzéki párt már kezd vicc kategóriába esni.
Sokat emiatt nem mennek el szavazni 🤣
2/13 anonim válasza:
A problémának nincs megoldása. Az összefogás körülbelül negyede/harmada ragaszkodik Gyurcsányhoz, a többiek viszont rühellik. Ott vannak még az MZP-simpek is, velük nagyon utálják egymást a Dk-sok.
3/13 anonim válasza:
Most jelenleg nem hogy eltakarodni nem szándékoznak, de még ùj pártokat alapítanak 😀
4/13 anonim válasza:
A DK miért nem takarodott el, amikor 5%-on állt?
5/13 anonim válasza:
Hiába takarodnának el, tavaly már kiderült, hogy a szavazatok nem adhatók össze ilyen módon.
Pl. én is előbb szavaznék a fideszre, mint a fletóékra és sokan vannak így.
6/13 anonim válasza:
Azért mert itt nincs elenzék semmibe nincs beleszólásuk kapnak 2 milliot minden képiselö hogy, el játszák itt demokrácoa van a világnak.Jó példa Vona Gábor is elbukott még is a helyet hogy, eltüne vissza térhet mert semmi következmény nincs itt.És már 20 éve ugyan azok az emberek játszák el ezt nincsnek új arcok.Gyurcsány is már ki kapot 4-szer még is bent ülhet ilyen sehol nincs a világba.
7/13 anonim válasza:
#5 Hasonlóan vagyok vele én is. Azzal a különbséggel, hogy én a fideszre sem szavaznék, hanem inkább a nem szavazók táborát gyarapítanám.
8/13 nemaRendőrség válasza:
Miért lenne jó a kétpárt rendszer?
9/13 anonim válasza:
"A többi komolytalan, csak arra jó, hogy 7-8 felé aprózzák az ellenzéki szavazatokat. "
Miért a DK nem komolytalan?
10/13 anonim válasza:
A DK évek óta stagnál. Ebből a pártból ennyit lehetett kihozni. Akkor sem lenne több szavazója ha a többiek eltűnnének.
Viszont szükség lenne egy másik DK méretű vagy nagyobb pártra az ellenzéki oldalon. Ez már problémát okozna a fidesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!