Mit csináljak, ha hosszú idő óta egyszerűen nem találok párt és nagyon szenvedek egyedül?
Nem vagyok kapcsolatfüggő mielőtt valaki ezt írná. Már 2 éve nincs párom és egész jól bírtam, el vagyok egyedül is. De az utóbbi néhány hónapban már nem érzem jól magam. Nagyon hiányzik a kölcsönös szerelem, a testi közelség. Igazából kínlódom egész nap. Semmire nem tudok koncentrálni, aludni sem tudok már. Nyitott szemmel járok és ismerkedek, de valahogy nem sikerül olyannal találkozni, akivel kialakulhatna bármiféle kapcsolat. Nagyon el vagyok keseredve. Úgy érzem bekattanok.
Itt nem szeretnék ismerkedni, inkább csak tanácsot adjon aki tud, hogyan lehet ezt kibírni. Köszi!
26/N
Pontosan ez a helyzet nálam is. Szinte 2 éve,hogy szingli vagyok.Ez idő alatt számos embert megismertem de senki még csak nem is flörtölt velem komolyabban.Már hónapok óta nyomaszt az egyedüllét de nem tudom mit tehetnék azon kívül,hogy nyitott és barátságos vagyok mindenkivel.
22l
Én lefoglalom magam sokféle hobbival. Néha próbálok csajozni is, hátha sikerül valami, de az esélyek egyre csak csökkenni látszanak. Mivel ezen a területen szinte csak kudarcélményekre számíthatok, inkább olyan dolgokra koncentrálok, amikben jobb vagyok, és a sikerek fellelkesíthetnek.
32/F/öt éve egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!