Ez így megy ma Magyarországon, hogy ha politikailag nem jó színészt választasz, akkor valamilyen felső politikai hatalom részéről nem engedik a film elkészülését? Akkor valami nagyon félrement a demokráciában a magyaroknál...
Gesztiéknek megüzenték: ha Nagy Ervint választják a Szia, Életem! főszerepére, akkor nem lesz film
Geszti nem is tagadta, hogy gyávaságból mást kellett választaniuk.
2. Most arra gondolsz hogy a szlávok oroszok ukránok visszaveszik ami az övék volt? Elég szomorú a felfogásod.
Ennél már csak a magyar a rosszabb, aki a saját vérét üldözi el a hazájából...
Szóval az a bajod hogy az oroszok elveszik az őshonos ukrán kisebbségektől házakat? Ezt mondjuk megértem.
Ettől független ha az oroszok nem üldöztek volna el annyi kárpátaljai magyar a háborújukkal akkor még élhetne ott más is nem csak orosz.
Dehát az illibek gyomra mindent bevesz, a vérük meg diktatúrával szennyezett. :)
Elolvastad a cikket vagy csak nem tudsz szöveget értelmezni? 😂
Az ukránok veszik el az őshonos magyar kisebbségtől a jogaikat és a tulajdonukat.
De tudom, a magyart nem féltitek, ami nagyon nagy szégyen. A saját fajtádat nem bánod ha üldözik, hanem az üldözőért sírsz. Saját gondolataid sincsenek, “sehonnai bitang ember”.
6. Na nem a Putyin elvtárs komcsi propagandáját fújnád megköszönném.
Ha a Fidesszel valamelyik magyar színész nem ért egyet, nem kaphat filmszerepet, vagy akár éhen is dögölhet? Semmivel sem jobb Orbán kisztitkár elvtárs rezsimje a Rákosi féle Magyarországnál. Aljas magyarírtó kínai és orosz érdek uralma megy itthon és Kárpátalján. Közben a NER-es elvtársak milliárdokat nyúlnak le a magyaroktól saját zsebbe.
Ez a szégyenletes illiberalizmus aminek eladtad a lelkedet.
Te adtad el a lelkedet :)
Engem nem erdekel Orbán. Viszont az szégyenletes, hogy magyar testvéreink sorsa ennyire hidegen hagy, sőt az elnyomóikat dicsőíted!
Hazaárulás, na szia.
Nem újdonság, hogy az Orbán rezsim már régen elkezdte a művészetek bedarálását is a NER-be.
Hogy miért? Mert a különféle művészetek leginkább a tanultabb, műveltebb közép- és felsőosztályt mozgatják meg, és a propaganda őket leginkább ezeken keresztül tudja elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!