Amióta ettem 11 óra körül azóta köhögési ingerem van, lehet, hogy félrement egy falat?
Szerintem kicsit felsérthette a torkodat amit ettél. Holnapra elmúlik, megmaradsz.
Persze le is írhattad volna, hogy mit ettél. Ha pl üvegszilánkot halszálkával akkor érdemes lehet elmenni dokihoz ;)
Szerintem nem félrement, hanem letapadt valami.
Ezért nem szabad pl a borsóleves evésekor a borsó ízén úgy élvezkedni, hogy a nyelveddel szétlapítod; mert akkor nagyon könnyen letapadhat a torkodnál.
Vagy például ha valaki búzakorpát szór a levesébe, akkor még enélkül is könnyen letapadhat, tehát itt lehet, hogy pl nem lehet kivédeni, még ha lassan, óvatosan eszünk, akkor sem.
Szerintem ilyenkor meg kell várni, amig felköhögöd, és végre le tudod normálisan nyelni, vagy akár esetleg megpróbálhatod leöblíteni onnan valami innivalóval. Nem tudom, hogy a hátbaverés itt mennyire jó módszer; de tehát simán szerintem felköhögöd, és azután elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!