Volt, hogy direkt félrement nálatok egy üzenet?
Volt olyan, hogy ti küldtetek egy direkt félreküldött Facebook-üzit ismerősötöknek (mert kerestétek a társaságát, mert tetszett), és kitöröltétek, így ő nem látta, és azt mondtátok, h. véletlen volt?
Vagy kaptatok félrement és általatok nem látott, törölt üzenetet messengeren, amiből sejtettétek, hogy nem véletlenül ment félre?
Szia!
Én is kaptam már felnőttektől így üzenetet, és valóban csak véletlenül írt nekem, vagy csak próba üzenet volt, mert csak ismerkedett a Messengerrel.
A visszavont üzeneteket pedig én naplózni szoktam egy értesítés napló segítségével, nehogy véletlenül lemaradjak egy olyan értesítésről, amely pár másodperc múlva szőrén szálán eltűnik. Pár perc átfutni a napi értesítéseken, szóval a visszavont üzeneteknek így nem sok értelmük van.
Én már sokszor küldtem véletlenül másnak üzenetet 😁😂
Leginkább akkor ha kapkodok vagy valami másra is próbálok figyelni írás közben.
Volt hogy csak percekkel később vettem észre hogy nagyon nem jó helyre ment 😅
Kitöröltem aztán írtam hogy sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!