Mitől lehet, hogy Magyarországon a liberális és baloldali emberek között terjedt el a covid oltások kapcsán az oltástagadás?
Figyelt kérdés
Minden más országban, szokás szerint a jobboldali, konzervatívok tagadták az oltás hatékonyságát. Itthon mi okozta a fordított helyzetet szerintetek?2023. aug. 30. 05:49
31/41 Kroms válasza:
Értem, és ez amúgy mikorra várható?
33/41 Kroms válasza:
Abban megvan a pontos dátum? Akkor megkaphatnánk?
34/41 anonim válasza:
33: melyik részét nem érted annak, hogy olvasd a Bibliát? Pontosan benne van a válasz.
35/41 Kroms válasza:
Olvastam, nem találtam benne dátumot. Lehet, hogy csak képzelődsz?
36/41 anonim válasza:
35: Bingo, csak az Atya tudja a dátumot. De akinek van elég értelme, megkapta a kegyelmet, méltó rá; az folyamatában felismeri a jeleket és mégis megállapíthatja mi lesz és kb. mikor.
Lásd a fügefa és a jó ido közeledte hasonlat.
37/41 Kroms válasza:
Értem, tehát tavaszra várható - jó tudni.
38/41 anonim válasza:
37: Jól van, ügyes vagy. Most már menjél tentézni.
39/41 Kroms válasza:
Amúgy te komolyan azt gondolod, hogy egyszer, így sok ezer évnyi emberi szenvedés, éhezés, népirtás, stb. után majd bekövetkezik egy csoda, ami hirtelen helyrehoz mindent?
40/41 anonim válasza:
39: Nem értesz semmit, de te heccelsz engem napok óta. Leszakadhatsz. Vak vagy, süket és röhejes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!