Mitől lehet, hogy Magyarországon a liberális és baloldali emberek között terjedt el a covid oltások kapcsán az oltástagadás?
Nem a pártok hozzáállása érdekel, hanem az embereké. Magam is baloldali vagyok. És elképedve figyelem a mai napig, hogy a baloldali és liberális körökben terjednek mindenféle konteók a coviddal kapcsolatban.
Azt nyilván tudom, hogy a jobboldalon nem azért nem terjednek ilyesmik, mert nem nyitottak rá, hanem mert a fidesz minden parancsát követik a szavazók, és nincs önálló véleményük pl covid témában sem.
"hanem mert a fidesz minden parancsát követik a szavazók, és nincs önálló véleményük pl covid témában sem"
Ha te mondod... :)
A liberális és baloldali emberek hiszékeny birkák, ők talán még a fideszeseknél is jobban hittek a kísérleti vakcinák hatékonyságában. Annyi, hogy ők azt a politikai okokból terjesztett hazugságot is elhitték, hogy a kínai meg az orosz oltás rosszabb.
A kísérleti oltások veszélyei - vagyis a tények - ezúttal is csak a mihazánkosokat érdekelték.
Én azt nem akarom elhinni, hogy van aki még hisz az covidoltásban.
Ez egy akkora baromság ahogy van.
A baromság helyből elutasítani egy védőltást és egy járvány esetén a lovak közé dobni a gyeplőt, mondván pusztuljon a férgese.
Utólag meg tök könnyű okoskodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!