Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől lehet, hogy Magyarország...

Mitől lehet, hogy Magyarországon a liberális és baloldali emberek között terjedt el a covid oltások kapcsán az oltástagadás?

Figyelt kérdés
Minden más országban, szokás szerint a jobboldali, konzervatívok tagadták az oltás hatékonyságát. Itthon mi okozta a fordított helyzetet szerintetek?

2023. aug. 30. 05:49
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
68%
Egyáltalán nem tapasztaltam ilyent.
2023. aug. 30. 07:45
 12/41 A kérdező kommentje:

Nem a pártok hozzáállása érdekel, hanem az embereké. Magam is baloldali vagyok. És elképedve figyelem a mai napig, hogy a baloldali és liberális körökben terjednek mindenféle konteók a coviddal kapcsolatban.

Azt nyilván tudom, hogy a jobboldalon nem azért nem terjednek ilyesmik, mert nem nyitottak rá, hanem mert a fidesz minden parancsát követik a szavazók, és nincs önálló véleményük pl covid témában sem.

2023. aug. 30. 07:48
 13/41 anonim ***** válasza:
13%

"hanem mert a fidesz minden parancsát követik a szavazók, és nincs önálló véleményük pl covid témában sem"

Ha te mondod... :)

2023. aug. 30. 07:49
 14/41 anonim ***** válasza:
68%
Én ellenzéki vagyok, de a családban én voltam az egyetlen, aki Szputnyikkal oltatta magát.
2023. aug. 30. 08:00
 15/41 anonim ***** válasza:
18%

A liberális és baloldali emberek hiszékeny birkák, ők talán még a fideszeseknél is jobban hittek a kísérleti vakcinák hatékonyságában. Annyi, hogy ők azt a politikai okokból terjesztett hazugságot is elhitték, hogy a kínai meg az orosz oltás rosszabb.

A kísérleti oltások veszélyei - vagyis a tények - ezúttal is csak a mihazánkosokat érdekelték.

2023. aug. 30. 08:03
 16/41 anonim ***** válasza:
24%
14# Vigyázz az ilyen felvállalásokkal, mert ellened fordulnak a berkeken belül.
2023. aug. 30. 08:14
 17/41 anonim ***** válasza:
24%

Én azt nem akarom elhinni, hogy van aki még hisz az covidoltásban.

Ez egy akkora baromság ahogy van.

2023. aug. 31. 11:07
 18/41 anonim ***** válasza:
36%

A baromság helyből elutasítani egy védőltást és egy járvány esetén a lovak közé dobni a gyeplőt, mondván pusztuljon a férgese.

Utólag meg tök könnyű okoskodni.

2023. aug. 31. 11:23
 19/41 anonim ***** válasza:
46%
18: az oltasok megkezdése előtt (2020.dec.8) is hónapok voltak okoskodni, hogy mennyi vakcina fejlesztési lépést nem tartottak be, milyen problémák adodhatnak ebből és az új vakcina típusból; mi történt a teszt állatokkal, indokolt-e az oltás egy ilyen betegségnél, a tesztelés megbízható-e, kezelés megbízható-e. Aki utánanézett a saját élete érdekében és nem dőlt be a propagandának automatikusan, annak utólag semmi dolga nincs mostanában.
2023. aug. 31. 12:08
 20/41 anonim ***** válasza:
20%
Ellenzékiként én nem voltam az oltások ellen, de mellette sem. Mindenki beállt egyik vagy másik oldalra és gyilkolta egymást, hogy ki miért hülye, hogy oltakozik vagy nem. Komolyan mintha egy elmegyógyintézetbe lettem volna, mondjuk most is ott vagyunk. Én nem oltattam magamat, mert úgy voltam vele, bízok a saját immunrendszeremben és igen, egy gyorsan összedobott oltásnak pedig nagyobb a valószínűsége, hogy vannak komolyabb mellékhatásai. De ettől függetlenül mindenki mérlegelt és döntött így vagy úgy. Senkit nem próbáltam meggyőzni, mit csináljon. A környezetemben viszont mindenki megőrült.
2023. szept. 1. 19:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!