Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akinek nincs gyereke és...

Akinek nincs gyereke és elmult 25éves miért nem kap semmi adókedvezményt?

Figyelt kérdés
25elmultam kemény adókat vonnak tőlem. Gyermeket egyenlőre nem tervezek még mert nem akarok hiteleket. De kérdés lényege , hogy ez fajta réteg miért nem kap semmi adókedvezményt? Persze az adómért nem kapok semmit cserébe.
ma 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
A jelenlegi országvezetés csak azt nézi ember számba aki tojja a pujákat leendő rabszolgának a gyárakba.
ma 20:08
 2/12 Mad Max2 ***** válasza:
48%

Kedves kérdező...

Nekem sincs gyermekem, és eddig többet dolgoztam le az életemből mint ahány éves te vagy.

Hidd el, aza normális ha adózol, az nem volt normális mikor nem adóztál azért mert 25 év alatti voltál.

Tudod ezt már a márciusi ifjak is követelték a 1 2 pontban...

"6. Közös teherviselés"

ma 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Eleve nem kellene senkinek külön adókedvezményt adni, hanem összességében kellene csökkenteni az EU rekorder adókat.
ma 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Mar miert is kapnal? Van valami tarsadalmilag tamogatando benned vagy valamiben meltanyolando hatranyt szenvedsz? Van munkad, fiatal vagy, senki masra nincs gondod, oruljel neki.
ma 20:13
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Van gyerekem, 25 év fölötti vagyok, nem igénylek semmi támogatást. Nem kell segély, csicska dolog. Gondolkozz így és nem fog fájni.
ma 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:
30%
Sajnos ide jutott ez az ország, hogy van aki azért a pár tízezer pluszért szül.
ma 20:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen csak cégen belül volt konfliktus odajött 25év alatti és annyit keresett majdnem adókedzménnyel mint aki öreg motoros. De nem tőle sajnalom, de tőlem meg rohadt sokat levonnak.
ma 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:
24%
Hehe te vagy a 25 eves oreg motoros vagy mas neveben irigykedsz? Nem tudom melyik viccesebb.
ma 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
Aki teheti külföldre megy.
ma 20:47
 10/12 árokpart ***** válasza:
2-es Az teljesen mást jelentett és mást értettek alatta.
ma 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!