Mitől lehet, hogy Magyarországon a liberális és baloldali emberek között terjedt el a covid oltások kapcsán az oltástagadás?
#15-nek és #19-nek van igaza.
Egyébként meg a legtöbb jobboldali az országban nem szavazott a FIZESS-re, tehát a szavazás eléggé sántít. Balosoktól amúgy soha nem hallottam az általad említett "konteókat" (értsd: a hatalom által tagadott tényeket), csak azt, hogy a keleti mérgek rosszak, ezért mindenki rohanjon és holtakozzon gyorsan a nyugati mérgekkel. Pártok tekintetében pedig egyértelműen az MH-sok közül tagadták meg a legtöbben a holtakozást, ill. maga a párt is egyedüliként szólalt fel úgy általában a kamuvid-diktatúra ellen.
23: a politikusokra jellemző, hogy addig harcolnak az igazság oldalán, amíg hatalomra kerülnek. Ezt csinálja most az MHM is. Ez egy ilyen állatfaj.
A keleti mérgek: az orosz egy nyugati méreg (J&J) licensze alapján készült. A kínairól elterjedt, hogy csak deszt. víz., szokásos kínai átverés. De megnézte valaki az ólom- vagy higanytartalmukat? Senkinek ne legyenek illúziói. Kína azért nagyhatalom ma, mert a 70-es évek végén Teng Hsziao-ping bevallalta az első népesség csökkentő kísérleti programot (az un. egyke politika) és megegyezett a másik oldal képviselőjével, Kissongerrel. Cserébe minden gyártást odavittek a következő 25 évben. A népesség csökkentési program azóta is haladt, de most már globálisan.
"a politikusokra jellemző, hogy addig harcolnak az igazság oldalán, amíg hatalomra kerülnek. Ezt csinálja most az MHM is." - Lehet, nem tudjuk. Eddig még sosem került hatalomra ténylegesen nemzeti párt, akik akár csak ellenzékből is hitelesek lettek volna, tehát csak akkor derülne ki, ha egyszer nyerne egy ilyen. Az biztos, hogy hálásak kell legyünk azért, hogy Ásotthalom 2015-ben Toró vezetése alatt volt, mert biztos, hogy különben azóta már 10-100 ezernyi migránssal több lenne nálunk (is). A déli határ-menti kerítés is konkrétan csak az ő éveken át tartó politikai küzdelmének köszönhető, az Ormánynak magától eszébe sem jutott volna megépíteni.
"az orosz egy nyugati méreg (J&J) licensze alapján készült. A kínairól elterjedt, hogy csak deszt. víz., szokásos kínai átverés." - Lehet, de a sz4roldal ilyen mélyre sosem kutatna, csak addig jut az agyuk, hogy "orosz/kínai gonosz, nyugati jó".
Toroczkai: aki még a saját eredeti nevét sem vállalja. Én tartom ezektől a 2 lépés távolságot. Használni kell őket, amíg hasznosak, ők is így járnak a frusztrált oltatlan réteggel. Nincs gond, amíg ezt nem felejti es az ember és nem kezd bálványokat alkotni.
Sz*roldal: a saját testi épségem érdekel, meg azoké, akik nekem számítanak. Az, hogy mit csinálnak, mit gondolnak, mit toporzékolnak a birkák már nem számít. Mindenki magáért felelős.
"Toroczkai: aki még a saját eredeti nevét sem vállalja." - Kit érdekel egy politikus neve? Az Ormány is megváltoztatta, a Vonakodó is, és lefogadom, hogy az összes többi hivatásos tolvaj is. Ha ez lenne velük a legnagyobb gond, mi lennénk a legboldogabb ország a világon. Amúgy oltatlan vagyok és az is maradok örökre, de frusztrált soha.
"a saját testi épségem érdekel, meg azoké, akik nekem számítanak." - Ez örvendetes, de itt arról volt szó, hogy a sz4roldal mennyire nem oltásellenes, csak elfogultan gyűlölnek mindent, ami szerintük keletről jön, mert ki sem lóg a lábuk amcsisztán s3ggéből.
Egyáltalán nem érdekelnek ezek az emberek.
Mindenkinek más a sz*roldal, nekem az oltott birka NPC-k.
A névváltoztatók meg egy brancs. Van ott valami pszichológiai zavar, az biztos.
Akik még ráadásul a marcali hóhér prónaynak állítanak szobrot, csak emberek cukkolására, arra sosem fogok szavazni. Befejeztem a politikusokról a mondandóm, undorítóak. Lehet lepontozni, bábok.
Amúgy Toró eredetileg Tóth László volt, ami akkoriban állítása szerint annyira gyakori név volt, hogy amikor szólították a katonaságban, min. 2 másik társa is mindig előlépett. Lehet mondani, hogy viselje el, de neki egyszerűbb volt nevet változtatni, ami amúgy részünkről nem oszt, nem szoroz. Azt amúgy értem, hogy eleged van a politikusokból, ahogy a legtöbbeknek, csak az a baj, hogy ettől függetlenül ők fognak dönteni az ország jövőjéről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!