Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért büszkék arra hogy...

Miért büszkék arra hogy megrendeztünk egy olyan sporteseményt jó drágán, amire effektíve a kutya sem kíváncsi?

Figyelt kérdés

Ha nem nyomatták volna a reklámot (a mi pénzünkből) én magam sem tudtam volna, hogy itt lesz az atlétikai vb, egyszerűen mert egy ilyen rendezvény nem sok mindenkit érdekel. Nagyon népszerűtlen sport, nem olyan mint a foci meg a forma1. Világszerte csak egy nagyon-nagyon szűk réteget érdekel, de azoknak teljesen mind1 hol rendezik, rendezhették volna felőlük Zimbabwe-ben is, lényegtelen a helyszín.

Akkor miért is vagyunk büszkék arra, hogy abból a pénzből amiért MI kő keményen megdolgoztunk, egy totál értelmetlen sporteseményt rendezett a Fidesz, miközben amúgy komoly gondok vannak a gazdaságban? Olyan apróságok mint világrekord recesszió, infláció, reálbércsökkenés stb.

2023. aug. 28. 23:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
35%
Mennyi pride-ot lehetett volna ebből a pénzből szervezni!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭
2023. aug. 29. 00:51
 12/36 anonim ***** válasza:
59%

10.

Attól függ!

Benne volt a Mátrai erőműben is ?

2023. aug. 29. 01:41
 13/36 anonim ***** válasza:
77%
"Én még eddig soha semelyik kormánytól pénzt nem kaptam túristákból pubi!" Ha foci vagy Forma 1 vb-t rendeznének itt minden évben, mert csak Nálunk lehetne az összes többi országot kivéve, és mindenki ide utazna a Világ minden pontjáról, ömölne be a pénz, akkor a bérpapírodon jóváírnák azt, vagy abból sem kapnál? Ha meg nem kapnál, akkor szerinted az Országnak fölösleges lenne minden évben vb-t rendeznie, mert Te nem kapsz belőle pénzt, és inkább rendezzen vb-t Románia, vagy aki akar, csak ne Mi, mert fölösleges, egy fillérrel sem fogsz többet kapni?
2023. aug. 29. 05:37
 14/36 anonim ***** válasza:
4%
Áh minden féle sporteseményt felesleges az országnak megrendeznie, sőt minden eseményt (beleértve a kulturális eseményeket) is felesleges, hisz csak pénzkidobás. Inkább adják nekem azt a pénzt, amit erre fordítanának...
2023. aug. 29. 07:17
 15/36 anonim ***** válasza:
4%
Inkább pride-ot kellett volna szervezni. Ez a szemét kormány meg ellopja a pénzedet egy vb szervezéssel. Minél előbb el kell menekülni ebből az országból.
2023. aug. 29. 08:29
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
A Pride szerintem is sokkal nagyobb kulturális jelentőséggel bír!
2023. aug. 29. 08:42
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

15.

Akkor miért nem menekültél még el ahelyett, hogy itt rontod a levegőt?

Csak a szád jártatod!

Ahogy a 16-is, menjetek nyugatra, ott biztos akad a priden olyan férfi aki hajlandó berakni nektek.

2023. aug. 29. 12:16
 18/36 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem ne vetítsd ki másra a titkos vágyaidat, Szájer biztos szívesen bevezetne a dolgokba.

A Pride-ot nem közpénzből finanszírozzák és nem is milliárdokból, bár nem is értem, hogy jön ide.

2023. aug. 29. 12:19
 19/36 anonim ***** válasza:

18.

Nekem nincsenek ilyesmi vágyak!

Ti írtatok mindketten a prideról ne vetitsd másra a dolgot!

2023. aug. 29. 12:39
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Istenem.... Ez a titkos vágy... Igen. Minden homofób igazából bu7i, mert aki undorodik az azonos neművel való szextől, az igazából vágyik rá. Akkor a bu7ik akik nem undorodnak az azonos neművel való szextől azok meg titkon heterók? Ekkora baromságot...

De akkor ezek szerint 18-as Neked is titkos meleg vágyaid vannak, ha jössz a Szájerrel, akit megvetsz a meleg szexorgiája miatt.

2023. aug. 29. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!