Miért büszkék arra hogy megrendeztünk egy olyan sporteseményt jó drágán, amire effektíve a kutya sem kíváncsi?
Ha nem nyomatták volna a reklámot (a mi pénzünkből) én magam sem tudtam volna, hogy itt lesz az atlétikai vb, egyszerűen mert egy ilyen rendezvény nem sok mindenkit érdekel. Nagyon népszerűtlen sport, nem olyan mint a foci meg a forma1. Világszerte csak egy nagyon-nagyon szűk réteget érdekel, de azoknak teljesen mind1 hol rendezik, rendezhették volna felőlük Zimbabwe-ben is, lényegtelen a helyszín.
Akkor miért is vagyunk büszkék arra, hogy abból a pénzből amiért MI kő keményen megdolgoztunk, egy totál értelmetlen sporteseményt rendezett a Fidesz, miközben amúgy komoly gondok vannak a gazdaságban? Olyan apróságok mint világrekord recesszió, infláció, reálbércsökkenés stb.
1.
Átlag 6000 ft on számolva 2 milliárd forint jött be a jegyekböl a kivitelezés pedig 70 milliárd volt tehát 68 milliárd csak a veszteség, kifizeted? !
"Magyarország csodálatos olimpiai rendező lehet a NOB elnöke szerint"
biztos azért mondta mert elégedetlen volt
ha már arról beszélsz hogy a kutya se kíváncsi:
azért voltak tömegek mi mert a kutyát se érdekli?
azért mert téged nem, másokat még érdekel.
na vedd be a dilibogyód és tente, ne itt csináld a polgárpukkasztást
7.
Én még eddig soha semelyik kormánytól pénzt nem kaptam túristákból pubi!
Mind lenyulják ezeket az összegeket!
Úgyhogy teljesen mindegy neked .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!