Újpestiek! Ti a 2024-es önkormányzati választásokon Trippon Norbertre (DK), Wintermantel Zsoltra (Fidesz) vagy Nagy Dávidra (Magyar Kétfarkú Kutya Párt) fogtok szavazni?
Wintermantelnél kevés politikust utálok jobban
Szoktam néha látni az újpesti piacon, a Kakuk vendéglőben is szokott tobzódni piásan.
Anno mikor ő volt a polgármester csak az arrogancia a lopás és a pártja felé való extra csicskulás volt
A helyiek érdekeit nem képviselte, szóba állni vele nem lehetett mert mindenkit elhajtott.
Én anno leveleztem vele 1-2 ügyben, gyakoraltilag "lebazsott" hogy hoigy merek beleszolni abba hogy ő mit csínála saját kerületében.
Ezzel szemben a mostani vezetésel lehet kommunikálni, ők inkább amolyan szokásos buta hivatalnoki bénasággal kezelik az ügyeket, de legalább mutatják hogy próbálnak tenni valamit az újpestiekért.
Én biztos nem szavazok a Wintelmatelre. Ő csak egy aljas pártcsinovnyik!
A Tripon Norbert kb a rendszerváltás óta újpesten ügyködik, amugy nem a legszimpibb de tuti rá szavazok majd nem a Wintelmatelre!
Szerintem azok, akik régóta ott élnek, nem kellene beleszóljanak ebbe egyáltalán!
Újpest legyen az új pestieké!
Ez fájt :D
"szóba állni vele nem lehetett mert mindenkit elhajtott. Én anno leveleztem vele 1-2 ügyben"
Akkor mégiscsak szóba lehetett állni vele (ha nem is személyesen).
Mind a kettő gyökér, de Winti nagyobb, úgyhogy Tripire szavaznék !
És igen, mióta nem Winti és csapata van, azóta valóban lehet "beszélni" az önkormányzattal.
"továbbra is mennek itt Újpesten beruházások"
:-OOOOO
Bocsika, egészen pontosan hány éve is annak, hogy elkerítették a piac meg a templom közötti hatalmas területet és a világon semmi se történt?
És az SZTK-val átellenben az az elzárt terület mióta is éktelenkedik ott, ahol azelőtt boltok voltak?
Meg a másik parlagfűtermelő, a központnál, az Ady helyén az a parkolónak csúfolt szégyenfolt mióta is áll ott parlagon?
Mennek a beruházások, aha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!