Újpestiek! Ti a 2024-es önkormányzati választásokon Trippon Norbertre (DK), Wintermantel Zsoltra (Fidesz) vagy Nagy Dávidra (Magyar Kétfarkú Kutya Párt) fogtok szavazni?
"Kérdezd meg a drága gazdádat hogy mik ezek közül nemzetgazdaságilag kiemelt beruházások."
1. Nekem nincs gazdám.
2. Miért csak a nemzetgazdaságilag kiemelt beruházásoknak kéne flottul menniük?
3. A 9. válaszban nem nemzetgazdaságilag kiemelt beruházásokról volt szó. Vagy csak azok mennek Újpesten? Mikre gondolsz? És a kisebb, újpesti ügyek miért nem? Miért kell évek óta kerülgetni ezeket az elzárt területeket, ahelyett, hogy át lehetne vágni rajtuk?
"akkor lehet menni panaszkodni a kormányodnak, az ugyanis már nem önkormányzati hatáskör"
Az önkormányzat nem panaszkodhat, csak az állampolgárok, azt akarod mondani?
"a drága kormányod miatt nem jönnek EU-s pénzek"
1. Fogalmad sem lehet róla, hogy hogyan viszonyulok a kormányhoz, hiszen egy fél szót sem írtam róla.
2. Nekem nem egyértelmű, hogy miért nem jönnek a pénzek. Te miből vonod le a következtetést, hogy egyérelműen a kormány miatt?
"csak az elvakult agyatlan 1bites WZS mantrát tolja (fideszes propagandával megspékelve)"
Gőzöm sincs, hogy a Fidesz mit mond az újpesti ügyekről. Mi a fideszes propaganda abban, amit írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!