Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balliberálisok nem lenne jobb...

Balliberálisok nem lenne jobb ha átadnátok a helyet a kutya pártnak?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Én pártolom. Szerintem ha a FIDESZ-KDNP-t kivéve mindenki kiszállna, akkor az MKKP meg tudná verni a FIDESZ-t.
2023. ápr. 21. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
Nem.
2023. ápr. 21. 13:46
 3/9 A kérdező kommentje:

2.

Pedig nekik is több esélye lenne legalább hogy ne legyen 2 /3-ad, mint nektek,ha nem vennétek el a szavazatokat!

2023. ápr. 21. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
23%

MI HAZÁNKNAK!

Elég volt a Gyurcsány bandából!

2023. ápr. 21. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

"ha átadnátok a helyet"

Én a buszon mindig átadom a helyet.

Máshol meg én nem tudom átadni a helyet, mert sajnos nem ülök a parlamentben.

2023. ápr. 21. 13:48
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
A tavalyi választások során tapasztaltakból kiindulva nagyon sokan ellenzik az MKKP-t is. Nem egyértelmű, hogy egy fej-fej csatában ők nyernének.
2023. ápr. 21. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Ha úgy lenne, akkor egy héten belül Hollik, meg te is kérdező már azt mantráznátok hogy a kétfarúak is Gyurcsány emberei.

Ne mond hogy nem igaz, mert MZP-vel megtapasztaltuk hogyan megy ez.

Egyik nap nem győzhet mert nem gyurcsány embere. Másnap már ő miniferi

2023. ápr. 21. 14:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az ellenzéki szavazóknak is van egy olyan betegsége, hogy a politikai elitet egy természet feletti, olyan képességek birtokában lévő társadalmi rétegnek hiszi, ahova egy átlagos halandónak esélye nincs bekerülni.

Egy rendes szervezeti felépítés esetén ugyan olyan kvalitásokra van szüksége az átlag munkavállalónak a parlamentben, mint bármely gazdasági vállalkozásban dolgozó azonos felelősségi körrel rendelkező munkavállalónak.

Amennyiben felelős irányítása van egy kormánynak, amelynek célja az ország minél optimálisabb vezetése és nem kizsákmányolása, minden elhibázott döntésnek tényleges következménye van, akkor a rendszernek magától ki kell löknie az úgynevezett "alkalmatlan" egyéneket.

Tehát, aki szerint az MKKP alkalmatlan egy kormány alakítására, szimplán nincs tisztában ténylegesen egy kormány működésével véleményem szerint.

Sajnos nem tudok más, erkölcsileg fedhetetlen pártra szavazni Magyarországon.

Hajrá MKKP!

2023. ápr. 21. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:

#8: van, aki szerint alkalmatlan, de én évek óta azt figyeltem meg, hogy az emberek többségénél nem is létezik olyan, hogy 3. opció. Vannak berögzülten Orbán-Gyurcsány vonalon, és ennyi. Ami ezen kívül van, az vagy nem létezik vagy Gyurcsány. Hiszem, hogy ha a mostani fiatal generáció felnő, és megérzik a helyzet súlyosságát, a választások lényegét, akkor lesz esélyük leváltani a fasiszta Orbán-diktatúrát, de sajnos ahhoz legalább még 10 évnek el kell telni. Nem mondom, hogy az MKKP-ra, mert ahhoz valami hatalmas csodának kéne történni, hogy az aktuális 'semmiből' győzzenek.

A mostani ismeretek alapján azt mondanám, hogy 2026-ban sajnos még teljesen biztosan győzni fog a Fidesz, valamivel kevesebb szavazattal, mint tavaly, de van esélyük a 2/3-ra. Az MKKP pedig be fog kerülni a parlamentbe.

2023. ápr. 24. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!