Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki értesült arról hogy a...

Ki értesült arról hogy a család barát zéró toleranciát hirdetett a nők elleni erőszakkal szemben? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
[link]

ma 16:15
 1/6 A kérdező kommentje:
A kormánynak a magyar családok az első!
ma 16:16
 2/6 A kérdező kommentje:
A Fidesz senkin nem hagy az út szélén!
ma 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vak komondor
ma 16:20
 4/6 2*Sü ***** válasza:
100%

Értesültem. Viszont hallgatom Vitályos Esztert: „A kormány zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszak minden formájával szemben. Így volt ez korábban is, és nyomatékosítjuk: ezután sem lesz másképp, sőt!”

Kérem, valaki magyarázza el, hogy mi pontosan a változás ott, ahol valami ezentúl úgy lesz, mint ahogy korábban is volt. Mert én úgy tudtam eddig, hogy az „ezután sem lesz másképp” ugye azt jelenti, hogy „ezután is úgy lesz, mint eddig”.

Illetve azt sem igazán értem, hogy a *zéró* tolerancia esetén egészen pontosan hogyan kell értelmezni azt, hogy „sőt”. Úgy, hogy eddig 100 nők elleni erőszakos cselekményt nézve eddig 100 elkövetőt csuktunk börtönbe, de ezentúl ennél is többet fogunk? Vagy hogy eddig nulla erőszaktevő úszta meg, de lesz ez a szám még negatív is?

Én eddig azt hittem, hogy egészen jó szövegértési képességekkel rendelkezem. Most kell rádöbbennem, hogy mennyire nem érem azt, amit Vitályos Eszter mond.

ma 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vitályos Eszter napi 2 doboz szofit nyom el, vagy miért van így lerobbanva 45 évesen? :D Mellesleg természetesen zéró tolerancia aztán kijön a rendőr, és azt mondja amíg vér nem folyik nem tudnak mit tenni meg kell várni azt. Hagyjuk már ezeket a tündérmeséket nagy duma habbal Fideszes igérgetés ami 15 éve nem valósul meg, de legalább van nekünk CSOK meg 3-4-szeres ingatlanárak meg adócsapda röhej ez a kormány.
ma 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:

200 óta a rendrakás megy. Ígérgetés már akkor is volt, az eredménye mondhatni semmi:

[link]

ma 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!