Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon már manapság...

Magyarországon már manapság csak a gazdagok járnak fodrászhoz? Az is luxus lett?

Figyelt kérdés

Már egy szaros KÖKI Terminálban is egy sima férfi hajvágás is 3900 forint! Erre sok helyen megkaptam, hogy minek járok fodrászhoz, amikor pár ezer forintért kapok egy villanyborotvát és levághatom magamnak azzal. És hogy manapság a legtöbben már ezt teszik, így spórolnak pénzt a megélhetésre.

Ez azért elgondolkoztatott. Ha manapság már fodrászhoz járni is effektíve egy úri sznob dolog lett, akkor hol a fenébe élünk jól? Gyurcsány idején qrvára de alap dolog volt, sose hallottam villanyborotvás spórolásról abban az érában. Most meg már sokadik helyről hallom ezt, hogy a fodrász az luxus.

Ez lenne a mesebeli Fidesz? Ha így nézzük, hogy mennyi minden van ami manapság már luxus, Fletó idején meg full alap volt (ilyen pl. a Balatoni nyaralás is meg a lakhatás meg stb.) akkor azt lehet mondani, hogy Gyurcsány is jobb volt, méghozzá kvázi sokkal jobb?

2023. aug. 28. 00:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Pontosan ez az amit Gyurcsány idején senkinek sem kellett csinálni"

Lol. Nem reped még az a plafon?

2023. aug. 28. 11:18
 22/26 A kérdező kommentje:

Kövezzetek meg, de én nem emlékszem hogy Gyurcsány idején bárkinek is luxus lett volna a fodrász, a tusfürdő, de még egy Balatoni nyaralás sem. Ilyen alap dolgok is manapság csak a gazdagok kiváltsága.

Akkor vagy Gyurcsány volt jó, vagy a mostani kormány még sokkal szarabb.

2023. aug. 28. 11:22
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"Kövezzetek meg, de én nem emlékszem hogy Gyurcsány idején bárkinek is luxus lett volna a fodrász, a tusfürdő, de még egy Balatoni nyaralás sem"

Most sem az. Hogy valamivel lehet spórolni ha otthon, saját magadnak csinálod, az egy szimpla alapigazság, nem követketik belőle hogy az a valami luxus.

2023. aug. 28. 11:24
 24/26 A kérdező kommentje:
Akkor Gyurcsány idején miért nem magadnak vágtad otthon?
2023. aug. 28. 11:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Magamnak vágom 30+ éve. Mivel már akkoriban is tudtam vele spórolni.
2023. aug. 28. 11:35
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Dehát nem értitek meg, hogy most szegények vagytok és Tyúsány alatt sokkal jobban éltetek???

🤡🤡🤡🤡🤡🤡

2023. aug. 28. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!