Magyarországon már manapság csak a gazdagok járnak fodrászhoz? Az is luxus lett?
Már egy szaros KÖKI Terminálban is egy sima férfi hajvágás is 3900 forint! Erre sok helyen megkaptam, hogy minek járok fodrászhoz, amikor pár ezer forintért kapok egy villanyborotvát és levághatom magamnak azzal. És hogy manapság a legtöbben már ezt teszik, így spórolnak pénzt a megélhetésre.
Ez azért elgondolkoztatott. Ha manapság már fodrászhoz járni is effektíve egy úri sznob dolog lett, akkor hol a fenébe élünk jól? Gyurcsány idején qrvára de alap dolog volt, sose hallottam villanyborotvás spórolásról abban az érában. Most meg már sokadik helyről hallom ezt, hogy a fodrász az luxus.
Ez lenne a mesebeli Fidesz? Ha így nézzük, hogy mennyi minden van ami manapság már luxus, Fletó idején meg full alap volt (ilyen pl. a Balatoni nyaralás is meg a lakhatás meg stb.) akkor azt lehet mondani, hogy Gyurcsány is jobb volt, méghozzá kvázi sokkal jobb?
Egyes: Konkrétan még orvost is ismerek akinek már pár éve a felesége vágja otthon a haját villanyborotvával. És még ő is azt mondta nekem, hogy ezzel tök jól lehet spórolni.
Akkor ezek szerint az orvosok is mélyszegénységben élnek?
" És hogy manapság a legtöbben már ezt teszik, így spórolnak pénzt a megélhetésre.
Ez azért elgondolkoztatott."
Az semmi, de Magyarországon már enni is luxus, mióta óóbáán!!! Most mondtam, és ez engem nagyon elgondolkodtatott, gondolkodj el hát te is!!
"akkor azt lehet mondani, hogy Gyurcsány is jobb volt, méghozzá kvázi sokkal jobb?"
Nagyon igazad van, sőt a kárár meg a mégsokkaljobb, a legsokkaljobb volt!! Akkor még tudtunk kenyeret venni, most meg már csak a leggazdagabbak tudnak (a haveri kör, Mészáros tudod!)!! Effektíve úri sznob dolog lett a kenyér úgyszólván!!4 Tyursány idejében ilyen nem volt, mert igaz hogy br. 200 alatt kerestünk de senki nem akart nyugatra menni és ma meg nézd meg mennyien!!!!!
"ilyen pl. a Balatoni nyaralás is meg a lakhatás meg stb."
Az még hagyján, de a balatoni üdülő is, amit nagyapád a két kezével húzott fel, hát ma már ilyen nincs, mert elvette a zorbán a pénzt, ma már csak lölő luxus cartedoor yaktját látod hát nem érdekli ezeket a nép, pedig Gyurcsány Ferenc még a fizetését sem vette föl soha hanem a szegények közt szétosztotta, éljen soká a Feri és Dobrev Klára árnyékszékiminiszterelnökasszony!!
Nyugi, van, akitől 6000-et is kértek ott egy xaros vágásért, amiben sem mosás-, sem punk-készítés nem volt, tehát semmi extra, és mégis 6-ot kértek.
Ha rákérdez az ember, akkor biztos az a válasz, hogy a háborús infláció hatása, meghogy a COVID miatt be kell szedni a sápot, meg minden egyébb az ok.
Én azt mondom, hogy nyugodtan szemtelenkedhetnek az emberek egymással: van egy élettani szabály:
Ma nekem rossz, holnap a másiknak rossz. Így ki van egyenlítve az élet:).
Aki "nullásra" vágatja a haját, annak felesleges fodrászhoz menni...
És igaz, hogy spórolás is, mert a fodrász is levágja nullásra, meg az asszony is, vagy saját magadnak... tök egyforma, csak a fodrásznak fizetsz is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!