Mi a véleményetek arról hogy Gyurcsány Ferenc és dobrev Klára luxus nyaraláson piheni ki az előválasztás fáradalmait?
Gyurcsány Ferenc és Gyurcsány Ferencné munkaidőben,a koronavírusra veszélyével mit sem törődve megy nyaralni egy szardíniai luxus vidékre,miközben magyarok milliói éheznek és fáznak.
Mi a véleményetek a botrányos tettükről?
Semmi.
"miközben magyarok milliói éheznek és fáznak."-erről a latorkormány tehet,orbán és a bandája.
"2# saját pénz... lopott milliárdok..."
Azt mégsem sikerült elszámoltatni 12 év alatt vagy legalább egy vagyonosodási/bűntetőeljárást megindítani. Akármennyire is gusztustalan egy alak Gyurcsány ettől függetlenül ő már az előtt milliárdos volt, hogy miniszter vagy miniszterelnök lett volna és ez nem is volt soha titok.
Azannya! Így kell megtudnom, hogy milliárdos vagyok! Luxussziget! Egyébként annyira tetszett, hogy megyek ismét.
Imádod a csámcsogást ugye? kinek mi jut.
Most még azon gondolkodom, magyar vagyok-e. Abba a milliókba nem tartozhatok, mert nem fázom,. Bekapcsoltam a fűtést. A minap majdnem éheztem, mert csak este vettem észre,, hogy nincs itthon kenyér. Nem juthat minden az ember eszébe. De viszont feltaláltam magam, az éhezés elmaradt.
Ja koronavírus. Voltam Svájcban, miközben ott dühöngött. Azt a statisztikákból tudtam meg. Mert ott mindenki fegyelmezetten tette a dolgát, mindenki mehetett ahová akart, ha betartotta a feltételeket. Arra valóban kíváncsi volnék, mitől volt ott három-ötszörös a fertőzés naponta, mint nálunk, ahol a kutya se törődik semmivel. Annyira nem, hogy a minap megfáztam, elsőre pont olyannak éreztem, mint egy COVID fertőzés. Szóltam a háziorvosnak, kéne tenni valamit. Úgy elhajtott, a lábam se érte a földet. Azt mondta, gargalizáljak, vagy menjek magánorvoshoz. Nem is tartom többet, otthagyom, mint a pinty.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!