Ha a nők mérhetetlen igényei így maradnak el fog tűnni a magyarság?
22
Nem, nem ezt jelenti a normális pasi a többségnek.
Én nem egy gyártósori közepes csaj vagyok (nem mintha ők nem tehetnének és várhatnának el azt amit csak akarnak), hanem egy átlagnál jóval csinosabb, diplomás nő.
Van társam. Nincs saját tehermentes ingatlanja, közös lakásunk van, és az ő fele hitellel terhelt. Nincs saját autója, nekem viszont van, és azt használjuk. Egy régi autóról van szó. Nem keres nettó 600 ezer ft-ot, 520 ezret keres. Hűséges, jóképű, jó a humora, kiveszi a részét a házimunkából - ezek stimmelnek. Igen, van több tucat egyéb jó tulajdonsága is.
És nem, nem vagyok "elqrvulva', és úgy gondolom, hogy ezért a vádért élőben bárkinek teljes joggal kennék le egy pofont.
"szóval ha egy nő naphoszat hosztizik egy pasinak meg a munkatársainak akik szintén pasik h nem tud kifogni egy gazdag bankár csavot akkor nincs jogunk beleszólni mi?"
Annyi jogod van, hogy szólj, hogy nem vagy kíváncsi a siránkozására, nem szeretnéd hallgatni.
Én nem kérek senkit, hogy adják le az igényeiket.
Csak, hogy hozzám nem érhetnek egy ujjal sem, az a tuti. A többi nő is eldönti, hogy ők is így vannak-e ezzel, mint én. Ha pedig mindegyik így van, akkor az adott férfi mérlegeli magának, hogy leadja-e inkább az igényeit, vagy él tovább nő nélkül, vagy pedig próbál fejleszteni magán.
33
Neked sem kell lejjebb adni az igényeid. Szerinted kit erdekel, hogy a 100 kilos Janika anyuci pincéjében Palvin Barbikrol abrandozik?
Csak feleslzerrol millió kérdést kiírni.
31. Ha olvastad volna irtam hogy tisztelet a kivetelnek. Aki meg olyan en nyilvan elobe a szemebe is megmondom, volt mar ilyen.
Csak kicsit faraszto hogy a nok azt gondoljak hogy a ferfi a hibas mindig mindener, mi vagyunk az osemberek, persze azzal semmi problema nincs, ha a csaj a pasi hatan akar felkapaszkodni, tele van a vilag insta picsakkal meg tik tok qrvakkal, normalis no 10 ezerbol egy, de persze mi mindig osemberek vagyunk egy utolso budos rohadekok mert istenem szegeny nok:D
"Janika anyuci pincéjében Palvin Barbikrol abrandozik"
Jaj a pasiknak az insta/tiktok modellek kellenek kártya ez ott bukik meg nalam h en ezeken a platformokon egyáltalán nem vagyok jelen mivel totalis idonyelok szerintem:)
27: több diplomás nő vagyok, nincs instám és fb-n is kb 2 képem van. Az átlagnál csinosabb vagyok, igényes. Szeretem a szexet, szimpatikus férfiakkal benne is vagyok (ne írjon senki privátot). De sosem kurvulgattam és nem is fogok. Bulizni nem járok. Van saját lakásom és jó fizetésem. Kapcsolatra olyannal ismerkedek, aki hasonló anyagi szinten van, szexkapcsolatra meg ez teljesen mindegy. Legyen normális, figyelmes és vonzó számomra.
Szülni nem fogok senkinek sem, mert idegesítenek a gyerekek és jobban szeretném élvezni az életet, mintsem otthon robotolni és 0-24 es felügyeletet vállalni. Plusz nem akarok egyedülálló szülő lenni, a mai féfiak többsége pedig nem alkalmas apának.
Ehhez szocializmus kell.
Aki milliárdos annak 20 gyereket kellene eltartani, de senki nem akar ennyit.
Senkit nem érdekel semmilyen magyarság, sem nemzet, egyéni érdekek vannak, ezt csak a buták szoopják be. Ezért is csórók, mert azt hiszik, hogy a politikusokat érdekli magukon kívül más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!