Ha a nők mérhetetlen igényei így maradnak el fog tűnni a magyarság?
"Csak épp ezek a nők a társadalmi ranglétra legalja, nagy szájjal, 0 szocializációval, félreqrt neveltetéssel, párkapcsolati életre alkalmatlanok"
Itt magadat jellemezték. Tipikus példa a kivetitesre.
Azért nincs nőd, mert te magad vagy ilyenm
Mérthetetlen igény alatt arra gondolok h pl nórika aki egy gyárban dolgozik és nem keres túl jól ne várja el a sajat autot vagy hazat es netto 500e fizut meg jól menő mérnöki ugyvedi orvosi es meg lehetne sorolni milyen allasokat a pasitol amikor o kozel sincs olyan szinten es a latvanya se tul kiemelkedo(a soron ő legszebb de a sodron kívül vannak nála szebbek is)
Én egy multinál vagyok kontrolling és bizony eszemben sincs párkapcsolatot keresni már☝🏻
Amikor fiatal voltam, volt néhány kapcsolatom, de most meg már nem szeretnék senkit aki bármibe is beleszólna vagy mondjuk hisztizne hogy veszek egy drága parfümöt.
Valahogy úgy alakult lassan az évek alatt, hogy akikkel találkoztam, volt aki lefelezte a vacsora árát, volt aki ugatott hogy miért x helyre akarok menni 3 napra, ő tud olcsóbbat, de fizessem a részemet. Mintha ellenőrizgetni akarta volna a pénzemet , de mégis amikor fizetni kellett , forintra kiszámolta hogy mennyibe került a pattogatott kukorica, a cola, meg a mozibelépő.
Szerintem én az évek alatt rájöttem, vagy inkább kinyílt a szemem , hogy eddig is magamat fizettem be moziba, étterembe, hamburgerezőbe, az utolsó arckrémemet is én vettem meg, és így nem éreztem szükségesnek egy férfit, sőt irritált a zsugorisága.
Egyebkent nem kerdezett hulyeseget a kerdezo, mert teny hogy Magyarorszagon nepessegcsokkenes van. A noi igenyekrol meg igen annyit, hogy ertem en hogy marhara mindenki olyan faszit akar maganak aki mar mindent megteremtett haz kocsi, jol kereso munkahely, csak hogy ez a kissebb reteg.
A masik reteg meg fizetheti az alberletet, es szerintem nem lehet csodalkozni hogy manapsag egy fiatal szinte nem jut hazhoz/ lakashoz.
A kiralykisasszonyok( tisztelet a kivetelnek) meg mar gyerekkorukban a hulye idiota szuloktol haljak a dumat hogy " ha felnosz ne csoro pasival gyere ossze"
A noi ertelemben a csoro pasi meg nem feltetlen jelenti azt hogy nincs munkahelye meg hajlektalan, eleg mar azis hogy nincs sajat tehermentes ingatlanja. Jaaa, csak hogy akkor magyarorszagon ennyi erovel nagy % csoro a ferfiaknak.
Noknek is le kene szallni a foldre. Ezek tenyek.
Szerencsére nincs beleszólásod abba, hogy Nórikának mik az igényei.
Ez a "ne legyen" nem fogja egyetlen nő igényeit sem csökkenteni. Nem is értem, hogy mi lenne számodra a megoldás😅
14
Hülyegyerek. Hogy te nem kellesz valakinek, az nem azt jelenti, hogy ezeket várja el, hanem csak azt, hogy TE nem kellesz neki.
#17 nincsen!?
A gyárban ahol dolgozom beszélek egy lányal akire pontosan illik ez a leíras es allandoan hisztizik h nem talal normalis pasit.
Ebben az esetben igenis beleszólhattok abba, h milyen pasit keresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!