Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a nők mérhetetlen igényei...

Ha a nők mérhetetlen igényei így maradnak el fog tűnni a magyarság?

Figyelt kérdés

[link]

Nem kéne beavatkoznia a kormánynak a magyar nép fennmaradása érdékeben?

2023. aug. 27. 13:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/172 anonim ***** válasza:
74%

Én csak akkor szülök ha már lediplomáztam és 10 évet dolgoztam . Ez a terv.

Gyerek kell , de nekem hím nem kell.

Maximum olyannal kezdenék aki ugyanott tart mint én.

De hogy valaki ott hagyjon majd egy gyerekkel a bajban, vagy szemétkedjen csak mert ő jól keres én meg gyesen….

Nem tervezek férjhez menni.

De meghívhat vacsorára, udvarolhat. Akkor meglátom.

Mondjuk sok olyat olvasok hogy “ lefelezte” ezt “ lefelezte” azt a pali…

Tudod, nem kéne.

Nincs szükségem, és soha nem is lesz szükségem olyan férfira aki mellett nem érezhetem nőnek magam mert ő képtelen udvarolni.

Zsugori férfi soha nem lesz az életemben.

2023. aug. 27. 17:47
 72/172 anonim ***** válasza:
80%

Irtó sok nő van egyedül amúgy.

El vagy, jól érzed magad, meg van mindened, ki fizeted magadnak a mozijegyet, vacsorázol, szép ruhákat vehetsz saját magadnak. És jönne egy barom hogy te menj vele randizni, le akar venni a lábadról és végül nem vesz egy szelet csokit se. Séta a program.

Ha én képes vagyok magamnak megadni mindent akkor mihez kellene pasi??? Mindezt tönkretenni???

Van lakásom jól keresek. Költözzön oda egy pali, hogy főzzek mossak takarítsak rá?

És semmit nem kapok vissza cserébe? Felezni akar mindent?

Ha én képes vagyok magamnak megvenni kifizetni ami kell akkor egyszerűen nincs szükségem egy koloncra a nyakamba. Nekem nem kell egy életképtelen élőlény mellém.

2023. aug. 27. 17:53
 73/172 anonim ***** válasza:
70%

Még mindig ott tartunk, hogy nem a nők rinyálnak itt napi 40x, hogy nem kellenek az ősember pasiknak, hanem ti, hogy nem kellettek a folyamatosan szidott nőknek.

Mi jól megvagyunk nélkületek. Vagy változzatok, hogy megfeleljetek a mérhetetlen igényeinknek, vagy vegyetek példát rólunk és kussoljatok végre!

2023. aug. 27. 17:55
 74/172 anonim ***** válasza:
75%

Én nem keresek eget rengetően sokat , de jól megélek egyedül. És még mehetek barátnőkkel szórakozóhelyekre is.

Ha szex kell azt is megoldom magamnak. Voltam én is csalódott és hagytak el hirtelen, meg használtak ki anyagilag is, de most nincs pasi és lehet hogy addig jó az életem.

2023. aug. 27. 17:57
 75/172 anonim ***** válasza:
74%

72. Meg tudlak érteni. A nők többsége, akikkel eddig beszéltem, azt mondták, hogy a gyerekeiket nem bánták meg, de a férjük nélkül boldogabbak lennének, ha egy fizetés is elég lenne arra, hogy eltartsák magukat és a gyerekeket.

Nagyon meg kell nézni, hogy kinek szülsz, mert a kisbabás időszakban még a legnormálisabb férfiak is szívesen éreztetik, hogy ebben az időszakban ők a családfenntartók és főnökösködnek meg bunkóznak.

2023. aug. 27. 17:59
 76/172 anonim ***** válasza:
63%

"Felezni akar mindent?"

Van amit ugy korret, de mindenki maganak is veheti. Nem kell minden ferfi utan megcsinalni mindent, mivel egyre tobben otthon vannak a hazi dolgokban is.

Most vagy szukseged van egy ferfi kozelsegere vagy nincs, ha nem vagysz ra nyilvan nem kell.

2023. aug. 27. 18:00
 77/172 anonim ***** válasza:
63%

Én elgondolkodtam hogy szeretnék anya lenni, de 30 vagyok és eddig nem találtam apaságra alkalmas hímet.

Viszont el tudnám tartani és most is sokszor vagyok home officeban.

2023. aug. 27. 18:00
 78/172 anonim ***** válasza:
19%

A noknek mindig minden korulmenyek kozt igazuk van. Ha egy no csal meg egy pasit, a pasi egy rohadek, ha a pasi csal meg egy not a pasi akkor is szinten rohadek:D

Ha egy ferfi elmondja mit gondol, akkor egy osember, aki nem maszott le a farol, ha probal titeket ravilagitani hogy problemak vannak a tarsadalommal akkor incel, biztos sosem volt meg kapcsolata.

De itt gyik en sosem hallottunk az esetek 90% ban olyat hogy igen teny hogy a noknek is valtozniuk kene, megpedig jo iranyba. Hogy mit ertek a valtozas alatt? Nem jatszani a szuzkrvat, nem csucsoriteni a kozossegi oldalakon, nem 5 pasit tartani, es epp annak a farkara ulni ra aki vacsorazni viszi, esetleg egyutt felepiteni a jovot egy ferfivel, nem mar elvarni hogy a keszbe berakja a kiralykisasszony a feneket, na meg meg sorolhatnam.

De persze most johet a lepontozas meg a frocsoges a ferfiakra meg ram, lehetek incelke( tobb szexkapcsolatom is volt amugy, es komoly is) na meg johet az hogy ilyen pasi mint en nem kellenek nektek. Hat nekem meg ilyen nok nem akiket felsoroltam:)

2023. aug. 27. 18:03
 79/172 anonim ***** válasza:
85%

Nem csücsörítek sehol, de ha akarnék megtehetném😃

Együtt felépíteni a jövőt?????

Te viccelsz!!!

42 éves vagyok, lakásom ,autóm van, a keresetem elmegy.

Én akikkel kommunikáltam hím, az mint az anyjával lakott de persze csak átmenetileg….

Én nem tudok ilyen fogyatékosokkal mit kezdeni. Én sem kaptam a szüleimtől és én sem elváltan a volt férjet húztam le.

Mégis van. És az én korosztályomban néztem körül. Mégsem csináltak semmit. De állítom vagy elitták vagy eljátékgépezték a fizetésüket.

Van egy szint . Nem adom alább.

2023. aug. 27. 18:15
 80/172 anonim ***** válasza:
20%

Nem játszani a szuzkvát???

Nézd! Az az enyém és ha valakinek nem adtam oda az az én döntésem volt mivel nem attól leszek jó csaj vagy megfelelő hogy odaadom.

2023. aug. 27. 18:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!