Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a nők mérhetetlen igényei...

Ha a nők mérhetetlen igényei így maradnak el fog tűnni a magyarság?

Figyelt kérdés

[link]

Nem kéne beavatkoznia a kormánynak a magyar nép fennmaradása érdékeben?

2023. aug. 27. 13:01
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/172 anonim ***** válasza:
4%

80 Hím? Akkor beszeljunk arrol hogy te nosteny.

En meg es a ferfi ismeroseim akik nostenyekkel kommunikaltak, sajnos a 90% a nem tudja eldonteni mit szeretne.

81A szuzkrva alatt azt ertem, hogy vannak nosteny egyedek, akik jatszak a pcsajukat olyan ferfiaknak, akik amugy se jonnek be nekik, csak az egotuning vegett, de ha a ferfi kozeleg, akkor gyakorlatilag bohocnak van nezve es el van utasitva. Akkor minek kell elhuzni a mezes madzagot? Felreertesek elkerulese erdekeben ez egyik ismerosommel esett meg. A fiatal csaj elhitette vele hogy o " nem olyan lany" nem szexel vele 1 honapig, meghivatta magat, hulyitette, majd kiderult, hogy egy masik ferfivel jar ossze dugni napi szinten.

80. Ha egy no eleri a bizonyos egzisztenciat akkor jogosan varja el a nosteny hogy a him is azonos szinten legyen

2023. aug. 27. 18:26
 82/172 anonim ***** válasza:
70%

Az ugye megvan, hogy nem ribnckodna annyi nő, ha nem lenne rájuk kereslet. Manapság ritka, hogy megnézed egy pasi követőit és nincsenek instapitsák ott szépen sorban. Most akkor mi is van? Ja hogy ti élvezitek az ilyen tartalmakat? Lájkoltok követtek? Onlyfans vajon miért életképes? Szerinted kik fizetnek elő, kiéhezett lúzer pasik vagy nők akarnak félpucér palikat nézegetni?

Maradjunk annyiban, ha nem lenne ennyi erkölcstelen, nyálcsorgató nyomi, nem lenne tere a ribiskedésnek, mert senki nem lenne rá kíváncsi. Sőt, ciki lenne.

Ha nem lenne ennyi olcsó pasas, nem tudnának a nők válogatni és ahogy te mondod, magas elvárásokat tánasztani. De amíg csettintésre ugrotok és loholtok a punci után, mit vártok? Ez nem vonzó a nőknek

2023. aug. 27. 18:31
 83/172 anonim ***** válasza:
78%

84 jaj mert a férfiak szentek:D hagyjuk már. Mindkét nemben vannak idióták. Ezt akartad hallani? Megnyugodtál?

Tudnék mesélni hány nős pasi nyomult rám életem során. Olyan pofátlanok, hogy még a gyűrűt se veszik le egyesek. Volt aki az esküvője előtt nyomult rá barátnőmre. Szóval hagyjuk ezt, hogy a nők miket művelnek a bulikban

Maradjunk annyiban, hogy ha nem csak mutogatni tudnátok a nőkre, meg ovis vitába bonyolódni, hogy ki kezdte előbb, meg nem azt várnátok, hogy a nők engesztelnenek ki titeket, akkor nem lennétek ilyen szerencsétlenek

A férfiasság kihalt, ez világosan látszik. Mikor a pasi várja el, hogy én udvaroljak, meg hívjam meg, én nyissak, én hozzak kompromisszumot érte...bocs de mi vagyok leszbikus? Nekem férfi kell, nem ilyenek.

Több nő leírta ezeket neked itt, de akkor sem vagy hajlandó felfogni

2023. aug. 27. 18:42
 84/172 anonim ***** válasza:
6%

85. Te nem erted meg mindig en mit akarok irni. Ram ezek kozul egyik sem jellemzo, akkor rossz helyen keresgelsz.

Lehet valakibol kihalt a ferfiassag, belolem biztos nem.

2023. aug. 27. 18:46
 85/172 anonim ***** válasza:
77%
#79!De miért annak kéne változni, aki elégedett a helyzetével, okoska??? Mit nem értesz azon, hogy nem mi vinnyogunk itt, meg remegünk a f@szért? Neked nem felel meg az, hogy a nők más f@szán pörögnek, bem a tiéden. Én lesz@rom.
2023. aug. 27. 18:50
 86/172 anonim ***** válasza:
65%

Szüzkvák után rohangálnak???

Nem kell egy nőnek és ezért fut utána de haragszik is mert nem tudja megkapni.

Jogom van eldönteni hogy kell e a férfi vagy nem. Jogom van azzal szexelni akivel akarok. Nem te mondod meg hogy nem olyanokkal kéne csinálni aki elvisz vacsorázni. Szerinted összeállok egy férfiatlan alakkal aki zsugori és nem is tetszik mert ronda????

Mi nők is vizuális beállítottságúak vagyunk, mi is megnézzük a pasik haját, hasát , alakját, ugyanúgy ahogyan ti. De ha már ne legyünk ilyen szemetek hogy külsőségeket nézzük akkor nézzük a belsőt.

Miért lennék olyannal aki irigy , nem áldoz rám, fillérb@szó???

Olyannak szülni sem szulnék, hiszen a gyerek is pénzbe kerül. Mellette nem vehetnék egy cipőt sem a gyerekemre.

2023. aug. 27. 18:50
 87/172 anonim ***** válasza:
78%

86: akkor minek beszélünk erről? Te rendes pasi vagy, azok a nők, akik itt válaszoltak neked, szintén rendes nők. Akkor minek fröcsögsz itt? Még én írtam neked a legbunkóbban, a többiek nagyon normális stílusban elmondták, hogy miért vannak egyedül/milyen férfire vágynak

Mi értelme itt nyivákolni? Mi a cél? Ne foglalkozz azokkal a nőkkel, akik neked nem szimpatikusak és szevasz. Máris megoldottam minden gondod

A nők nem vinnyognak itt, elvannak egyedül és megvárják a hozzájuk illő férfit. Nektek fordítva ez miért nem megy? Ja mert csak a pina érdekel, ami nem jut. Kicsit felül kéne már emelkedni ezen a szinten

2023. aug. 27. 18:52
 88/172 anonim ***** válasza:
65%

Miért kellene a nőknek változtatni, amikor nekik így jó és nagyon sokan leírták hogy nem is kell a közeljövőben egy hímtag.

Nem érted????? Aki annyit kap, és olyat amilyet akar az válogat. Ez van.

Meg én legyek a férfi az oldalán?????

Kezdeményezzek? Hívjam meg én? Ki is nyissam előtte az ajtót?

Adjam oda magam egy kirohadt fogú dagadt primitív embernek és akkor nem leszek sz.k.va a szemedben???

Bolond!

Ezért nem jut neked p.na.

Biztos volt sok lehetőséged csak elcseszted.

2023. aug. 27. 18:57
 89/172 anonim ***** válasza:
36%

87: ha mégegyszer ugynazt írjuk egyszerre, majd azt hiszi egy nő ír neki 5 kamu profilról:D

2023. aug. 27. 18:57
 90/172 anonim ***** válasza:
36%
#91! Ezek úgy is azt hiszik, mivel ostobák.
2023. aug. 27. 19:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!