Ha a nők mérhetetlen igényei így maradnak el fog tűnni a magyarság?
Engem meg az érdekelne hogy mire gondoltál?
Mit tehetne a kormány??
Van ötleted?
Még mindig nem érted ?
Feladtam vége. Senki nem kényszeríthet senkit senki mellé.
Én már csak ki akarok lépni ebből az egészből. Ha meg nagyon kanos leszek max hívok egy prostit.
Helyette nem tud nőt fogni neki senki, még a kormány sem.
És ha sok nő visszautasít, annak sajnos oka van. De a legtöbb problémát lehet orvosolni, csak a legfontosabb hogy egyáltalán rájöjj hogy mi lehet a bibi. Mert ha tisztában vagy vele akkor tudsz változtatni.
Lehet jobban keresni, ehhez másik szakma kell, vagy diploma, és erős akarat.
Ha a külsőddel van baj, azon is lehet faragni. Vagy nem a megfelelő korosztálynál próbálkozol .A modell kinézetű nőket meg hagyd, nekem sem jutott Ronaldo.
164: 😂😂😂 tönkreteszed szegényt. Már nem jut neki senki és semmi
(Kihagytam egy fél napot, de még mindig nem csalódok ebben a komment szekcióban, 160 válasz után is fergeteges:D)
"Helyette nem tud nőt fogni neki senki, még a kormány sem."
Még nem sikerült felfognod már NEM akarom ezt mert kb soha nem fog megvalósulni.
😳 MÁR nem???
Akkor ezt akartad.
Nők most ősszintén nem szégyellitek magatokat? A kérdező kb 151es válaszában leírta, hogy részéről vége már nem akar foglalkozni ezzel a dologgal ennek ellenére ti továbbra is kötekedtek vele és provokáljátok őt.
Ez egy igen csak undorító dolog a részetekről.
Ő kurvàzott le minden nőt. Megérdemelte. Amúgy te vagy a kérdező is egyben meg a vele egyet értő is.
Pont gyanús hogy minden egyes válasznál csak ketten értenek vele egyet. Van ő, és ő . Még skizó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!