Ha a nők mérhetetlen igényei így maradnak el fog tűnni a magyarság?
Nincsen velem semmi mint már írtam feladtam a vitát mert nincs értelme folytatni.
Számold már össze kérdező, hogy csak ma hány kérdés szólt arról, hogy ronda, csóró, idősödő pasi vagyok, de nekem fiatal modell csaj kell.
Nem, és nem fog alád nőt fektetni a kormány.
De kérdező!
Te sem állsz le olyannal aki nem tetszik. Vagy azért mert kevés a fizetése, vagy ronda, vagy mindkettő.
Te is megnézed , mi is igyekszünk nem olyannal kezdeni aki nem tart ott az életében mint ahol mi.
Te még mindig nem érted?
Ok minden nő azzal jön össze akivel akar ha nem akar átlag pasikkal csak milliárdos kigyúrt bankárokkal összejönni akkor tegye azt szíve joga engem már egyáltalán nem érdekel egy fikarcnyit se.
Én már csak szeretnék itt gyiken kimaradni ebből az egészből mert én is látom h amíg több a férfi rimánkodás addig teljesen értelmetlen vitázni a nőkkel.
én nem hordtam el senkit semminek.
*158as valast a 155nek
*159es meg a 147
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!