Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a nők mérhetetlen igényei...

Ha a nők mérhetetlen igényei így maradnak el fog tűnni a magyarság?

Figyelt kérdés

[link]

Nem kéne beavatkoznia a kormánynak a magyar nép fennmaradása érdékeben?

2023. aug. 27. 13:01
 141/172 anonim ***** válasza:
81%

Most , ezeket a kommenteket olvasva még inkább meggondolom hogy egyáltalán akarok e férfit egyáltalán.

Ilyen primitív gondolkodású és buta még sosem volt🫡

2023. aug. 28. 06:28
 142/172 anonim ***** válasza:
75%

Nem azzal kéne elmenni aki vacsorára meghív???? Én ezt nem értem . Akkor azokkal kéne lefeküdni akik 3 Ft-ot sem áldoznának ránk?

Fordítva ülsz a lovon!

2023. aug. 28. 06:31
 143/172 anonim ***** válasza:
74%

Vannak spórolós emberek, akik megvannak győződve, hogy eme tulajdonságuk minden esetben pozitívum.

Csak elég gáz mikor valaki azt mondja a feleségének "Legyen hobbid, de ne kerüljön pénzbe":D

2023. aug. 28. 08:08
 144/172 anonim ***** válasza:
77%

Instant kuka az olyan férj, utolsó.

Ez van, fel vannak háborodva ők mindenen, és nekik nem jó hogy nincs ingyenp.na.

De! Mi változtozzunk meg, kvázi érjük be kevesebbel, rosszabbal.

Mivel nekem így megfelel , nem változok.

Van baráti köröm, bulizok, van fizetésem, van true religion farmerem, gucci táskám, és emyla arckrémem. Pasit akkor kapok amikor akarok…

Senki nem ugat bele semmibe, senki nem korlátoz. Majd ha megbolondulok lehet hogy lekötöm magam.

2023. aug. 28. 08:20
 145/172 anonim ***** válasza:
67%

Én sem 20 éves vagyok már amikor olyannal randiztam aki azt mondta fizessem ki a hamburgerem. 350 ftja nem volt, de engem akart mégis. Hát hogy????

Most eltelt 10 év, jól keresek, adok magamra és válogatok.

De szerintem aki rosszul keres, az is jobban tud haladni, tanulni, félretenni , ha nincs egy visszahúzó erő.

Pl szülsz, otthon vagy 3 évet. És egy férj megszabja hogy mikor mire lehet költeni, esetleg fel is hántorgatja neked hogy kevés a GYED vagy GYES , ő tart el.

2023. aug. 28. 08:24
 146/172 anonim ***** válasza:
83%
Én inkább egyedül érek el mindent, hogy ki tudjam röhögni azokat akik nem tudnak nyújtani semmit.
2023. aug. 28. 08:27
 147/172 anonim ***** válasza:
85%

Én azt látom, hogy a mai világ fogyasztásra épül, tehát nem spórolni kell megtanulni, hanem többet keresni.

Nyilván ez nem mindenkinek jön össze.

Az se mindegy milyen áron, azért én se dolgoznék 2 helyen, hogy vagyonokat költsek randira.

Jobb, ha magadra költöd a pénzt, jól nézel ki, szexre találsz, párkapcsolat nélkül lehet élni.

Az ilyen incel típusú pasik inkább második anyukát keresnek, annyi, hogy azt meg lehet dugni:D

Szerintem egy férfi ia ugyanúgy válogasson, de ezek megelégednének egy trampli nővel is csak valaki főzzön rájuk.

2023. aug. 28. 10:57
 148/172 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, az mekkora felháborodást keltene ha én keresnék palit aki mos főz takarít mint a kis angyal .

Viccet félretéve nekem tényleg teljes az életem és nem tudok olyan helyzetet elképzelni hogy ez megváltozzon.

2023. aug. 28. 13:51
 149/172 anonim ***** válasza:
77%

Szegény kérdezővel mi van?

El sem hiszi amiket itt olvas szerintem , nem érti hogy lehetnek ilyen gonosznak hálátlanok és szűzk.vák a nők.

Meg is érdemelnék valami boszorkányégetést.🤷🏼‍♀️

2023. aug. 28. 13:53
 150/172 anonim ***** válasza:
28%
Érdemelnénk*
2023. aug. 28. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!