Ezen az oldalon rengeteg LMBTQ kritizáló kérdést törölnek. Ez végül is Cancel Culturenek számít (Eltörléskultúra)?
„Az eltörléskultúra a kiközösítés modern formája, amikor valakit kiszorítanak a társadalmi vagy szakmai körökből – legyen szó akár online, akár közösségi médiáról, akár személyesen –, mert szerintük bántó vagy vállalhatatlan dolgot tett vagy mondott.”
Ez is főleg nyugaton divatos kifejezés.
Szerény véleményem szerint nem kellene túlzásba vinni a cenzúrát. Normális keretek között se lehet már kritikát megfogalmazni?
És mégegyszer: hazudik a kérdező. Az előző kérdése hetekig kinn volt, mindenkivel veszekedett, pedofilozta a melegeket. Gondolom szokásához híven halálosan kezdte a válaszolókat fenyegetni, és nagy nehezen törölték a kérdést.
Emellett a kérdező saját bevallása szerint támogatja a gyermekek öngyilkosságát, inkább minthogy LMBTQ emberek legyenek. Ilyen jó ember a kedves kérdező.
#23 Meleg != pedofil.
Senkinek az öngyilkosságát nem támogatom, főleg a gyerekekét nem.
Publikussá teszem a nevem, és láthatod, hogy nem én irkáltam ilyeneket.
Nem vagyok oda az lmbtq-ért, de ennyire radikális azért nem vagyok.
Konkrétan mára a politika mint olyan szimpla troll viadallá vált. Oda süllyedt a társadalmi diskurzus hogy az elmúlt 7-8 évben "politizálni" annyit jelent: "Jól oda mondom a véleményem hogy idegesítsem a másikat >:) hogy én micsoda kópé vagyok >:D". Nem csoda hogy itt tart a világ ahol, mikor atommal rendelkező nagyhatalmak vezetői (Biden is és Trump is. Mindenki ludas) Instacelebként viselkednek, a köznép meg azon játszik fallosz méregető versenyt hogy milyen színű paddal lehet jobban felcseszni valaki mást.
Hidd el én örülnék a legjobban ha rendes, kultúrált vitát tudnánk folytatni egy olyan témáról mint az LMBTQ, de mint látod akárhol is, nem tudsz érdemben és értelmesen vitázni valamiről ami picit is bonyolultabb a halászlé receptjénél, ha az egész politikai diskurzus abból áll hogy ki tud nagyobbat fingani a másik orra alá. Vagy milyen vitát szeretnél a témáról mikor a kultúrált kritika kb annyit tesz hogy azt mondja valaki "szerintem nem szabadna léteznie" (itt egy emberi lényről beszélünk) ahelyett hogy "ezt a x@rt be kéne títani mint a jó régi időkbe b@zzm3gg!!!". Attól hogy más a retorika, ha a mondanivaló ugyanúgy szimpla köpködés, azzal nem lehet érdemben vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!