Jobboldalon az számít teljesítménynek, ha valaki nagycsaládos, baloldalon meg ha nem heteró?
Figyelt kérdés
Valahogy a politikai kommunikáció szintjén ez így jelenik meg, pedig mindkettő magánügy kellene legyen, mégis annyit reklámozzák.2023. aug. 9. 15:49
1/9 anonim válasza:
Az,hogy családos az kvázi esszenciális, kvázi ez az államérdek, nemzeti érdek.Mindent, felül kell,hogy írjon.
4/9 anonim válasza:
Szoktál beszélgetni hús-vér emberekkel is, vagy csak a szobádban döglesz és a netről szeded hogy kikről mit kell gondolod?
5/9 anonim válasza:
A jobboldal ösztönzi a gyerekvállalást, mert elöregedőben a társadalom, ami gazdasági, szociális és nemzetpolitikai szempontból is probléma, úgyhogy szerintem ez teljesen érthető és támogatható.
A baloldalon én még nem hallottam ilyet, hogy azt tekintenék érdemnek, hogy valaki nem heteró. Mindössze annyit, hogy el kell fogadni mindenkit olyannak amilyen. Mindazonáltal szerintem a baloldal tizedannyit nem foglalkozik a nem heterókkal, mint a jobboldal.
6/9 anonim válasza:
Egyik sem érdem, az, hogy valaki minek születik nem érdem, ahogy gyereket csinálni is bárki tud, nevelni, azt már kevesebben.
De ezekkel jól lehet hergelni az embereket, egymás ellen uszítani.
7/9 anonim válasza:
És az milyen oldalinak számít aki csinál egy nem hetero gyereket?
8/9 anonim válasza:
A jobboldaliak csak azért eröltetik a gyerekvállalást, hogy fenn maradjon a "nemzet
9/9 anonim válasza:
Az összes fideszes középkorú ember akit ismerek egykézett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!