Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobboldalon az számít teljesít...

Jobboldalon az számít teljesítménynek, ha valaki nagycsaládos, baloldalon meg ha nem heteró?

Figyelt kérdés
Valahogy a politikai kommunikáció szintjén ez így jelenik meg, pedig mindkettő magánügy kellene legyen, mégis annyit reklámozzák.

2023. aug. 9. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Az,hogy családos az kvázi esszenciális, kvázi ez az államérdek, nemzeti érdek.Mindent, felül kell,hogy írjon.
2023. aug. 9. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Akkor Gyurcsány jobboldali?
2023. aug. 9. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
1, még a vak komondort is?
2023. aug. 9. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Szoktál beszélgetni hús-vér emberekkel is, vagy csak a szobádban döglesz és a netről szeded hogy kikről mit kell gondolod?
2023. aug. 9. 16:13
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

A jobboldal ösztönzi a gyerekvállalást, mert elöregedőben a társadalom, ami gazdasági, szociális és nemzetpolitikai szempontból is probléma, úgyhogy szerintem ez teljesen érthető és támogatható.

A baloldalon én még nem hallottam ilyet, hogy azt tekintenék érdemnek, hogy valaki nem heteró. Mindössze annyit, hogy el kell fogadni mindenkit olyannak amilyen. Mindazonáltal szerintem a baloldal tizedannyit nem foglalkozik a nem heterókkal, mint a jobboldal.

2023. aug. 9. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

Egyik sem érdem, az, hogy valaki minek születik nem érdem, ahogy gyereket csinálni is bárki tud, nevelni, azt már kevesebben.

De ezekkel jól lehet hergelni az embereket, egymás ellen uszítani.

2023. aug. 9. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
És az milyen oldalinak számít aki csinál egy nem hetero gyereket?
2023. aug. 9. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A jobboldaliak csak azért eröltetik a gyerekvállalást, hogy fenn maradjon a "nemzet
2023. aug. 10. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az összes fideszes középkorú ember akit ismerek egykézett
2023. aug. 15. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!