Ki számít homofóbnak?
Èn pèldàul azokat az itteni behatàrozhatatlan pàrt preferenciàjù "fijatalokat" akik nem kèpesek megszòlalni a tèmàban b.zizàs, homàrozàs, ès degeneràltsàgozàs nèlkül.
De tegnap az egyik pèldàul azt ìrta hogy ő beleköpött a boltban az lmbtq tèmàjù könyvekbe. Ezek màr betegek.
Az a homofób és alul szocializált ember, aki nem tudja megállni, hogy ne pofázzon bele mások életébe, mert a sajátja rohadtul unalmas, tehát az, aki meg akarja mondani, hogy ki kivel és hogyan élhet és mit csinálhat, homofób azok, akik nem fogadják el, hogy a melegek is kézen fogva sétálhatnak, házasodhatnak, együtt élhetnek és gyereket vállalhatnak.
Az nem homofób, aki teljesen elfogadja vagy nem érdekli, hogy a melegek kézen fogva sétálnak, házasodnak egymással, együtt élnek és gyereket is vállalnak, akár. Az nem homofób, akinek nagyon elege van a meleg propagandából/marketingból...sőt tovább megyek az sem homofób, aki rühheli a lányos melegeket, elárulom nagyon sok meleg sem bírja a lányos melegeket, se a meleg marketinget pl. jó sokan nem járnak Pride-ra és nem is értenek egyet vele, ez alapján a meleg homofób lenne? aligha.
Mivel ez egy elég szubjektív dolog nem teljesen értem, hogy milyen választ vársz.
De...amit általában "lmbtq propagandának" tartanak azok teljesen hétköznapi dolgok. Én elfogadom azt, hogy valakit ez zavar és akkor ne nézze vagy olvassa az adott dolgot. Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy az én lehetőségemet is el akarja venni attól, hogy nézzem, olvassam az adott dolgot vagy akár vonuljak az lmbtq-val. Ehhez mégis hogyan jön, hogy nekem az ő szabályai szerint kell élnem?
Nekem innentől homofóbia, amikor az ő személyes nézeteit akarja lenyomni a torkomon és az értékrendjét rám akarja erőltetni (lásd cenzúra, könyvek fóliázása, stb.).
"A homofóbia félelem, undorodás, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól." [link]
Én pl férfiként borzasztóan undorodom a nőies viselkedésű férfiaktól ; rázzák a fenekük járás közben, afektálnak, túlspilázva beszélnek ami a nőknél természetes testtartás, de a férfiaknál nem természetes. De férfiaknál félelmetes és gusztustalan. Ez szinte minden hetero idegenkedve éli meg, így minden hetero homofób lehet
Amikor a szexualitásról van szó, minden ember az aktus megvalósulására gondol tudatalatt. Amikor a férfi heterokat lát, velük beszélget mindig arra asszociál milyen szép lehet az ara nemi szerve, testrészei. Viszont ha homoszexuálisokat látnak, akkor a fenékre, kak*ra gondol mindenki, ami a természetes heteroknál - akik nem így élnek - gusztustalan érzést vált ki teljesen természetes módon. Ilyen módon minden normális ember homofób
Valljuk be a homoszexualitás természetellenes, az evolúcióval ellentétes, hiszen a Homo Sapiens kétnemű és így szaporodik. Így a homofóbia természetes állapot. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem fogadjuk el őket. De reklámozni, ezt piedesztára emelni és terjeszteni nem kéne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!