Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki számít homofóbnak?

Ki számít homofóbnak?

Figyelt kérdés
Olvasom itt a kommenteket a témában, és elég fura elképzelésekre akadtam. Pl homofóbnak titulálják azokat, akik nem gyűlölködnek a melegekre, lmbtq emberekre, viszont a Prideot és az erőszakos lmbtq propagandát nem akarják, valamint a provokáló lmbtq magatartást is kifogásolják. Vannak akik szerint az így gondolkodók homofóbok, akkor is ha nem gyűlölködnek, csupán kifogásolják azokat amiket vázoltam. Namármost akkor kire mondják hogy nem homofób?
2023. júl. 7. 15:11
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
31%

40

Még ez is jobban fedi a valóságot, mint az a hamis szó, amit kritikátlanul átvettetek. Te is vállald fel, hogy iszonyatosan gyűlölöd a heteroszexuálisokat. Ne mismásold el.

2023. júl. 18. 23:07
 42/42 anonim ***** válasza:
60%
#41 nem gyűlölöm a heterokat, én is az vagyok. A homofóbokat, bocs a meleggyűlölőket gyűlölöm.
2023. aug. 18. 15:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!