Fidesz bukása után ga bekövetkezik jobb élet várna hazánkra?
Figyelt kérdés
14év után tök furcsa lenne egy új rendszer de remélem jobb lenne.tegnap 21:31
1/9 anonim válasza:
A kardinális kérdés szerintem az lenne, hogy mennyire gyorsan. Az nem lenne egy jó forgatókönyv, hogy az lesz a narratíva, hogy most kicsit áldozatot kell hozni amíg az újjáépítés tart. Szerintem abból nem szabad engedni, hogy amennyiben a lopások leállnak és az EU pénzek is felszabadulnak, akkor AZONNAL legyen vagy jobb, de minimum ugyanolyan -- pl. ne emelkedjék a gáz és a víz ára. HA képes lesz erre az új kormány, akkor támogatni kell, ha nem, akkor "2006: újratöltve" kell.
2/9 anonim válasza:
Azért a változasra jópár évet várni kell majd ha sikerül a kormány váltás.
3/9 anonim válasza:
2: akkor inkább hagyjuk, nincs annyi időm, inkább a langyos rezsicsökis hugy, kórház és oktatás nem érint, rövid távon szívni nagyon nem akarok a jövőért, az már lejárt lemez...
6/9 anonim válasza:
Szerintem azonnal láthatóak lesznek a javúlás jelei mert nemlessz akkora lopás mint a fidesz uralma alatt és jönnek az EU-s pénzek is és az EU korrupció ellenes ügyészséghez is csatlakozunk és amit ez a szervezet felszinre hoz az nem lesz eltusolva mint azorbánkormánynál, és még sok apró de jó intézkedést is fog az új kormány meghozni. Összességében szerintem jóljárunk a váltással rövidtávon is, de hosszútávon igenkomoly változások várhatóak.
7/9 anonim válasza:
Ha csak a focira vagy a propagandára évente elpazarolt több ezer milliárd forint felszabadulna, az gyors változást hozna.
8/9 anonim válasza:
Azonnal nem, esetleg hosszabb idő múlva. Bár kérdéses, hogy ezt kibírná-e az aktuális kormány az addig gondolom szép számmal elrejtett "aknatörvények" miatt.
9/9 anonim válasza:
6,7: Ez már zene füleimnek!
8: Akkor nem kell újabb rendszerváltás, nem fogok áldozatot hozni! Kádár rendszer leváltása is felesleges volt, 1,5 millió munkanélküli, piacok elvesztése, maffialeszámolások, benzinár emelés és taxissztrájk, majd 94-ben vissza a szocik. Sokkal előrébb vitte volna a társadalmat egy organikus lassú demokratizálódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!