Van remény arra, hogy belátható időn belül a mostani Magyarországból egy élhető, minimális korrupcióval rendelkező, urambátyám jobbágymentalitás és gyűlölködés mentes ország legyen, ahol nem kell mindenütt erőszakos kormánypropagandával találkozni?
"nálam büszkébb ember aligha volt a magyarságára, hazafias zenéket hallgattam, részt vettem a megemlékezéseken, magyarországos zászló volt a szobám falán"
A jelenlegi kormány nem egyenlő a magyarsággal, és nem is tőle függ a magyarságtudatod. Sőt, ha utálod a kormányt, akkor annál inkább erősebbnek kellene lennie ennek a magyarságtudatnak benned.
“ A jelenlegi kormány nem egyenlő a magyarsággal, és nem is tőle függ a magyarságtudatod. ”
Pedig a magyar emberek többsége szavazza meg őket. Mikor az egyik szomszédom, egy házaspár, melynek mindkét tagja tanult, többdiplomás, egyetemeken tanító, magukat példás, prűd, keresztény embereknek tartó professzorok, ilyen példamutató, mélyen vallásos és szavahihető, törvénytisztelő emberekre szavaznak, mint a Mészáros Lőrinc, Németh Szilárd, Bajerzsóóti, Tiborcz István, Borkai Zsolt, és még büszkék is rá, akkor én köszönöm, de minden reményemet elveszítettem a magyarokkal kapcsolatban.
"Pedig a magyar emberek többsége szavazza meg őket."
Mert nekik van eszük
"Az ellenzék szerint ezek "fideszes ünnepek"."
Mert a Fidesz kisajátította magának a nemzeti jelképeket. A kokárda, ha emlékszel. Már önmagában ezért a pokolra fognak kerülni.
A többi meg úgy baromság, ahogy van. Képzelem, ahogy a gonosz baloldal eltörli a kenyérszentelő szertartásokat, és ettől sírnak a magyar gyermekek, de még a jó keresztény, igaz magyar férfiak szíve is megszakad a liberális terror pusztítása láttán. Megindító, nem? Mint egy délelőtti trianonfájás. Hülyék vagytok, mint egy raklap.
13 " Mikor az egyik szomszédom, egy házaspár, melynek mindkét tagja tanult, többdiplomás, egyetemeken tanító, magukat példás, prűd, keresztény embereknek tartó professzorok,"
Na akkor mégis vannak diplomás fideszeesek?
"Mert a Fidesz kisajátította magának a nemzeti jelképeket."
Nem sajátított ki semmit. Azt képviseli, ami az emberek igénye. Egy ellenzéki kormány magasról b*szna minden kereszténységgel kapcsolatos ünnepre/hagyományra. Akkor meg az lenne a baj. Valójában nektek semmi sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!