Az előrejelzések szerint 2100-ra 6.86 millió ember fog élni az országban. Ennek hány százaléka lesz cigány szerinted?
Nem tudom, de ha a nógrádi(Erdőtarcsa) településünket nézzük, qrva sokan.
16-17 éves cigó lányok duplaméretű babakocsival tologatják a kölköket, szinte minden utcában.
A párjuk melózik mint állat, csinálják amíg bírják. Majd gondolom jönnek hamarosan a drogok, aztán el nem mennek kőműveskedni.
Jóideje látom, figyelem őket, ez megy szinte mindenhol.
Egyszer láttam erről a yt-on egy számtanpéldát.
Nemcsak az számít, hogy az átlagcsaládban 1-2 gyerek születik, náluk meg 5-10. Hanem az is, hogy mondjuk 30 évente jön újabb generáció (vagyis ennyi idősen szülnek) vagy 20 évente. 60 év múlva egyik esetben az unokák, másik esetben a dédunokák születnek. És egy hatványosan növekvő számsor esetében ez nagyon sokat számít.
Szóval, sok jóra nem számíthatunk...
Milyen előrejelzés szerint?
Mert nagyon nem mindegy hogy a 2010 előtti folyamatosan romló gyermekvállalási adatokkal számol az az előrejelzés vagy ami azóta volt némi javulás azzal.
Itt van 2 előrejelzés ami meg se közelíti ezt a pesszimista számot:
Ebben 7,9 millió szerepel.
Ebben meg "Magyarország népessége az Eurostat prognózisa szerint 2050-re 9,2 millió főre, 2100-ra pedig 9,1 millió főre apadhat", de szerepel benne 7,5 millió alatti szám is.
#5 Ilyen kevés aggal csoda, hogy olvasni tudsz.
De ettől még az ha sikerült JAVULÁST elérni akkor az bizony siker és javulás is, szemben a te gazdáiddal, akik csak fokozni tudták a romlást.
A romlás ütemének enyhe csökkenését javulásnak eladni - nos, tebelőled jó politikus lenne.
A tény az, hogy a népesség változatlanul csökken, pedig Erdélyből átcsábítottak többszázezer magyart (akik onnan ugyan hiányoznak, de ez egy nemzethy kormányt nyilván nem érdekel). Igaz, nyugatra vándorolt tőlünk is többszázezer fiatal, ez pont a gazdás áldásos uralkodása idején pörgött fel.
1: Azt sem tudom, hogy jelenleg hány %????? Talán ha valaki (aki itt nagyokosan hozzá tud szolni?) megmondaná????
2. Akárhogyan is nézem, ez a % nem csak a romáktol függ. Akik itt kommentelnek, mit tettek ezen arány javitásáért? Vagy kitöl várják, hogy jobb legyen, miért éppen tölük és milyen modszerrel vélik elérhetönek?
Szerintem az ilyen előrejelzéseknek az égvilágon semmi értelme nincs.
Csak egy példa:
Ha pusztán a jelenlegi olajfogyasztás trendjéből kiindulva előrejelezzük, hogy mi lesz 2100-ban, akkor az jön ki, hogy kb. tízszeresére fog nőni az olajfelhasználás.
Na most az aprócska kis gond csupán az, hogy a jelenlegi éves olajfogyasztásunk alapján mindössze 40 évre elegendő olaj maradt a bolygón, ergo képtelenség, hogy 2100-ban 10x ennyit fogyasszunk, mint ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!